Problemlösande servicetekniker med känsla för service till AGA

Problemlösande servicetekniker med känsla för service till AGA

Är du en problemlösare med känsla för service och tycker om dagliga kundkontakter? Vill du ha omväxlande arbete i en roll med mycket eget ansvar? Då har vi jobbet åt dig hos vår kund AGA Gas!

Om tjänsten
Som servicetekniker kommer du att utföra service och underhåll på gasutrustningar hos kunder i Gästrikland, Dalarna och Västmanland. Viss del av arbetet innebär att, i samarbete med försäljningsavdelningen, sälja utrustning och servicetjänster samt hjälpa kunder med att lösa olika frågor gällande gasförsörjning. Till din hjälp har du inom organisationen medarbetare med all nödvändig specialistkompetens. Du kommer tillhöra Sandvikenskontoret där ytterligare 2 st. servicetekniker är stationerade, en i Leksand resp. Sandviken. Normalt utgår teknikerna från hemorten, vi tror att du bor i Avesta eller Fagersta med omnejd.

Om dig
För att hantera rollen behöver du ha arbetat med någon slags montage/installation, du har ett logiskt tänkande, är en god administratör som kan dokumentera, fakturera och organisera dina uppdrag på egen hand, dvs som en egen entreprenör. Kunskaper i engelska samt PC-vana är ett krav, då en stor del av kommunikation idag sker på detta sätt. Du bör också ha en utbildning i nivå med 3-årigt gymnasium eller motsvarande. Körkort med minst B-behörighet är ett krav. Oregelbundna arbetstider förekommer och beredskap ingår.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt med ett stort eget ansvar. Du är företagets representant ut mot kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa av och anpassa dig efter rådande situation. Du är social och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har stor initiativförmåga, kan själv planera och organisera ditt arbete samt fatta riktiga beslut. Då arbetet innefattar en del försäljning är det av stor vikt att du har kundfokus och är serviceinriktad.

Önskvärt att du bor i Avesta eller Fagersta med omnejd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om AGA Gas
AGA är det ledande gasbolaget i Norden och Baltikum och den självklara samarbetspartnern för företag inom många olika branscher. Vi har ett omfattande utbud av produkter och tjänster för industri- och specialgas, och teknisk support för att uppfylla våra kunders behov. AGA är också en pålitlig leverantör av LNG och biogas.

För privatakonsumenter erbjuder AGA gasol- och mineralvattenprodukter. På AGA hjälper vi våra kunder att skapa mervärde, tydliga konkurrensfördelar och därmed säkerhet, hållbarhet och bättre lönsamhet.

Som ledande inom tekniktillämpning söker vi ständigt efter nya sätt att förse våra kunder med högkvalitativa produkter och innovativa lösningar. AGA är medlem i The Linde Group, ett världsledande gas- och teknikföretag med omkring 63 500 anställda som arbetar i mer än 100 länder över hela världen.

Om anställningen
AGA Gas har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ulrika Struve på Adecco på tfn: 023-70 55 96 eller ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

AGA Gas, Servicetekniker
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Avesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.