Trainee Verksamhetsutvecklare till AB Karl Hedin Emballage

Trainee Verksamhetsutvecklare till AB Karl Hedin Emballage

Vill du arbeta med verksamhetsutveckling på en av Sveriges ledande privatägda trähandelskoncerner? Som trainee verksamhetsutvecklare får du en unik inblick i AB Karl Hedin med varierande projekt över hela koncernen.

Om tjänsten

Under traineeåret i emballagebolaget får du en unik chans att ta del i alla våra bolag inom koncernen, lära dig vår företagskultur samt vår historia och visioner. Efter avslutad utbildning är vår målsättning att du ska vilja fortsätta arbeta hos oss och vara med att utveckla företaget i framtiden.

Som trainee i verksamhetsutveckling för emballagebolaget kommer du att arbeta med projekt inom exempelvis operativ drift, marknadsanalys, konkurrentanalys, maskininvesteringar, produktutveckling och strategi.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är analytisk och strukturerad med ett starkt eget driv. I rollen är det viktigt att du arbetar målinriktat, är nyfiken och tar initiativ. Du ska trivas med att arbeta likväl självständigt som i projektgrupper. Med projekt över hela vårt verksamhetsområde är det även viktigt att du trivs med resor i tjänsten.

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen inom logistik, produktion, teknik, skog eller ekonomi. Du är van att hantera IT-system och Microsofts programvaror. Med det resande som ingår i tjänsten är B-körkort nödvändigt och du får även gärna ha tillgång till egen bil.
Mer info
Kontaktperson Henrik Wallin
Telefon 073-373 29 00
Email Mejla Henrik Wallin
Område Avesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Logistik, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Trainee
Hemsida https://www.abkarlhedin.se/arbeta-hos-oss/lediga-platser/trainee-verksamhetsutvecklare-krylbo/
Sista ansökningsdag 16 aug 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Karl Hedin är en familjeägd träindustri- och bygghandelskoncern med verksamhet i Väst- och Mellansverige samt Estland. Företaget grundades 1917 och har idag runt 1000 anställda med en omsättning på cirka 5 miljarder kronor. Vi bedriver verksamhet inom sågverk, förädling, emballage och bygghandel.