Produktionsansvarig förädling

Produktionsansvarig förädling

Dina arbetsuppgifter

I anslutning till vårt sågverk i Krylbo har vi startat upp en ny anläggning för produktion av takstolar och färdigkapade husstommar.

Till den nya produktionsanläggningen i Krylbo rekryterar vi nu en Produktionsansvarig att leda arbetet inom vår nya förädlingsenhet. Som produktionsansvarig blir huvuduppgifterna att ha det övergripande ansvaret för försäljning, produktion, personal och resultat.

Arbetet kommer innefatta ansvar för intern och extern försäljning, vara delaktig i konstruktionsarbetet, sköta produktionsuppföljning, hantera personalplanering samt att följa upp resultatet månadsvis.

Din profil

För att lyckas och bli framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet från byggsektorn. Lämplig utbildning är byggnadsingenjör, byggnadskonstruktör eller att du på annat sätt har skaffat dig motsvarande kunskaper. Samtidigt ska du vara affärsmässig och van att ta ansvar för företagets lönsamhet och vara intresserad av att göra affärer. Erfarenhet från arbetsledande befattningar är meriterande.

Som person är du en naturlig och driven ledare som arbetar målorienterat och skapar engagemang och delaktighet i organisationen. För att lyckas i rollen är du en prestigelös person som uppskattar att arbeta operativt. Du trivs med att arbeta nära processerna, är handlingskraftig, proaktiv och drivande. Vidare är du kommunikativ med god förmåga att skapa och bibehålla goda kontakter, både internt och externt.

Placering är på vår anläggning i Krylbo. På detta sätt kommer man nära produktionen och kan leva med i den dagliga verksamheten.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2 april. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. För ytterligare information kontakta gärna Rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg tel: 073-3512765.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Avesta
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Karl Hedin är en familjeägd trähandelskoncern med ca 1000 anställda och en omsättning på knappt 4,5 miljarder kronor. Det gör AB Karl Hedin till en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner och det är vi stolta över. Vi vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud. Vår senaste satsning är en ökad vidareförädling för att underlätta byggprocessen med färdigkapade husstommar och takstolar.