AB Karl Hedin söker konstruktör

AB Karl Hedin söker konstruktör

Dina arbetsuppgifter

AB Karl Hedin i Krylbo utökar sin grupp av konstruktörer och söker dig som vill arbeta med konstruktörstjänster för anläggning av takstolar och färdigkapade stommar i Krylbo. Du kommer i huvudsak arbeta med att ta fram konstruktions- och tillverkningsritningar, göra konstruktionsberäkningar och ta fram offertunderlag i nära samarbete med våra kunder. Arbetet innefattar mottagande av förfrågan, offerering, uppföljning av offerten, mottagande av order samt konstruktion av ordern. Du kommer även lämna över objektet till produktion. Vid eventuella skador och reklamationer är du även med i rapporteringen till produktionsansvariga för vidare hantering.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom bygg eller ingenjörsområdet eller motsvarande kunskap/erfarenhet från tidigare konstruktörsarbete. Du har erfarenhet i CAD, är driven och nytänkande. Vi lägger stor vikt vid att du är strukturerad, kommunikativ och tycker om samarbete då det innefattar mycket kontakt med både kunder och produktionspersonal på anläggningen. Har du en ingenjörsutbildning, erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet av konstruktionsprogrammet Pamir ser vi det som meriterande.

För oss är det viktigt att du passar in i vårt team och ser gärna att du är en social person som är öppen med din planering och agenda.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 20 december. Urval av ansökningar kommer ske löpande, tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.

För ytterligare information kontakta gärna Rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg tel: 073-3512765.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Avesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Karl Hedin är en familjeägd trähandelskoncern med ca 1000 anställda och en omsättning på knappt 4,5 miljarder kronor. Det gör AB Karl Hedin till en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner och det är vi stolta över. Vi vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud. Vår senaste satsning är en ökad vidareförädling för att underlätta byggprocessen med färdigkapade husstommar och takstolar.