Snickare till Avesta

Snickare till Avesta

Arbetsbeskrivning

Vi söker snickare till våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team!
Du som söker skall ha erfarenhet inom byggbranschen och yrkesbevis.
Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction.

Utbildning och Intyg

Krav: Yrkesbevis
Meriterande: Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar med mera

Erfarenhet

Krav: Erfarenhet från branschen

Ansökan

A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Startdatum

Omgående

Om oss

A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021.
Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.
Mer info
Kontaktperson Mårten Josefsson
Telefon 073 091 55 00
Email Mejla Mårten Josefsson
Område Avesta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/