Hoppa till innehåll
Om tjänsten
Vi behöver utöka vår
personalstyrka och söker nu en erfaren svetsare och reparatör.
Arbetsuppgifterna innebär till största delen att utföra reparationer och underhåll av lastbilar, traktorer och skogsmaskiner. Ibland har våra kunder önskemål där det inte finns någon standardlösning och då är det upp till oss att vara kreativa och hitta en alternativ lösning så att kunden känner sig nöjd.

Om dig
Vi söker dig som trivs
att jobba i en gammal verkstadsmiljö, och som är händig, noggrann, och engagerad i ditt arbete. Du ska ha ett eget driv och våga ta för dig, men även vara lyhörd för att kunna ta emot instruktioner och direktiv. Du ska vara bekväm i att arbeta i en självständig roll samtidigt som du är en lagspelare och har lätt att samarbeta med både kollegor och kunder. Du ska inte se hinder utan bara möjligheter.

Stor vikt kommer att
läggas vid personlig lämplighet.

Krav
Erfarenhet av svetsning
Erfarenhet av
reparationsarbete
B-körkort
Svenska flytande i tal
och skrift

Meriterande
Traversutbildning
Svetscertifikat
Kännedom och erfarenhet
av jobb enligt EN 1090

Tjänsten är en
tillsvidare anställning med en sysselsättningsgrad på 100 %. Anställningen påbörjas med en provanställning på 6 månader.

Vi kommer göra löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson
Johan Lock
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett litet företag med stort kunnande och lång erfarenhet. Vår huvudinriktning är reparationer på tunga fordon. Vi är även certifierade enligt SS-EN 1090-2 och SS-EN ISO 3834-2, utförandeklass EXC 2, vilket innebär att vi även jobbar en del med bärande balkkonstruktioner.

Liknande jobb