Löneadministratör med HR-bakgrund till Ternstedt Invent med dotterbolag!

Löneadministratör med HR-bakgrund till Ternstedt Invent med dotterbolag!

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork sköter hela rekryteringsprocessen men att du sedan kommer att bli anställd av Ternstedt Invent. Frågor om tjänsten eller företaget ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


I denna roll kommer du att arbeta både med löne- och HR-frågor. Ditt största fokus kommer att vara lön och då kommer du bland annat att arbeta med och hålla koll på anställdas semester, pensioner, löneutbetalningar etc. och se till att allt stämmer med lönespecifikationer. Du kommer också att vara den som gör själva lönekörningen.

I rollen ingår även HR-arbete och då kommer du dels att ha mycket kontakter med facket gällande personalfrågor och kollektivavtal men även ta hand om nyanställningar, avtalsskrivningar och kvalitets och arbetsmiljöfrågor. Du har också hand om utbildningar, upprättar dokument om nya rutiner och för journaler över anställdas mobiler, drivmedelskort etc.

Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Åtvidaberg

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom lön- och/eller personalvetenskap på universitets- eller YH-nivå. Du ska ha ca 1 - 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och då främst inom lönefrågor eftersom att det kommer att vara ditt huvudfokus i rollen.

Som person tror vi att du som söker är driven, handlingskraftig och vågar ta egna initiativ. Du ska vara administrativt lagt och gilla en variation i dina arbetsuppgifter. Vi tror även att du är energisk, social och har lätt för att samarbeta med andra. Givetvis är du också noggrann och strukturerad och gillar att skapa ordning och reda omkring dig. Då rollen innebär att du kommer ha en del fackliga kontakter ser vi också att du är kommunikativ. Det är meriterande om du gillar att driva mindre projekt.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Åtvidaberg
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ternstedt Invent erbjuder funktionella helhetslösningar inom VVS, ventilation, plåt, kyla och el. De har sitt huvudkontor i Åtvidaberg men även lokala verksamheter och filialer i Kisa, Rimforsa, Västervik, Linköping och Örebro. Ternstedt Invent har som målbild att vara en lokal installationsfirma och genom att samverka sina affärsområden med deras geografiska verksamheter kan de erbjuda mycket funktionella helhetslösningar med lång livstidscykel till sina kunder.