CNC-tekniker till MINEC Produktion

CNC-tekniker till MINEC Produktion

Är du en CNC-tekniker som är redo för nya utmaningar, då vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

MINEC Produktion är ett företag med flera års erfarenhet av skärande bearbetning, fräsning, svarvning, svetsning samt gasskärning. De producerar mekaniska komponenter utefter kunders behov, alltifrån enstyck till serieproduktion samt prototyper. Deras produkter används bland annat längs järnvägar, inom förpackningsindustrin och inom medicinska industrin.

Som CNC-tekniker kommer du att ställa in CNC-maskiner med ritningar eller med CAM som underlag där noggrannhet är mycket viktigt då de kör mycket detaljer. Du kommer även att göra manuella inställningar och mäta in verktyg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av likande arbete och har arbetat med CAM-teknik. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av att göra manuella inställningar och har en hög processkunskap inom området. Du ska också vara tekniskt intresserad samt vilja ta ansvar för hög kvalitet.

Skicka in din ansökan via studentconsulting.se redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person. Tjänsten är en rekrytering och innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer sedan bli anställd direkt hos MINEC Produktion.
Mer info
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com