Scanfil söker tekniker till innovativ medicinskteknisk produkt

Scanfil söker tekniker till innovativ medicinskteknisk produkt

Produkten, en allergitestare som undersöker hur blod reagerar på upp till 650 olika allergier, är ny på marknaden och har börjat produceras i mindre utsträckning i Scanfils Åtvidabergsenhet. Vi söker nu dig som motiveras av att tillsammans med ett team vara med att utveckla, förbättra, och producera en produkt med stor samhällsnytta.

Dina arbetsuppgifter

Stor del av din arbetstid kommer att bestå av problemlösning i olika former. Just nu arbetar teknikerna tillsammans med utveckling med att ta fram hjälpmedel till produktion i form av underlag, testutrustning, fixturer med mera. Det är en tekniskt avancerad produkt och kompakt i sitt utförande, felsökning tar därav tid och kräver tålamod. Produkten kommer användas i labbmiljö av läkare runt om i världen vilket ställer höga krav på kvalitet och spårbarhet i produktionsprocessen. Sammanfattningsvis så bör du drivas av att hitta lösningar på komplexa problem kopplat till elektronik, mekanik och ibland även programmering, för att nämna några exempel.

Utöver ovanstående deltar du aktivt och utbildar montörer vid ändringar och införande av nya produkter. Vidare kommer du att arbeta i vårt affärssystem IFS där avvikelser, ändringsbegäran med mera registreras och följs upp.

Din profil

Vi söker dig med god förmåga att läsa och förstå produktionsunderlag. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och vågar ta egna initiativ. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbete med elektronik eller mekatronik. Meriterande är även om du tidigare arbetat med medicintekniska produkter. Vid vissa fall kommer du att vara Scanfils kontakt gentemot kund så vi ser kundbemötande och samarbetsförmåga som en viktig del.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Scanfil med Skill. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor gällande tjänsten tveka då inte att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Rasmus Johansson, på Rasmus.johansson@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Mer info
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 28 feb (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Scanfil hjälper kunder från idé till marknad genom att utveckla, producera, distribuera och reparera/renovera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket "från idé till verklighet" och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. De har idag drygt 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 250 anställda.

Är du nyfiken på att höra vad Scanfils anställda tycker om företaget? Läser mer på: www.skill.se/scanfil och klicka dig vidare till personporträtten längre ner på sidan.