Scanfil söker Key Account Manager (Program Manager)

Scanfil söker Key Account Manager (Program Manager)

Scanfil fortsätter sin tillväxtsresa och förstärker nu med ytterligare en affärsansvarig. Till Åtvidaberg söker vi dig som vill vara med och leda och utveckla affärer tillsammans med kund och intern verksamhet.

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Det innebär att Scanfil hjälper kunderna att gå från idé till marknad. Scanfil bidrar med sin unika kompetens inom produktion och utveckling för att kunna producera världsledande produkter. Scanfil har möjlighet att starta upp, producera, utveckla, leverera, lagerföra och reparera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket "från idé till verklighet" och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. De har idag drygt 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 250 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för att leda och utveckla affären med kunden genom att:
 • Säkerställa rätt leveransprestanda mot kunden.
 • Säkerställa att avtal fullföljs.
 • Säkerställa att vi tar betalt för extratjänster.
 • Upprätta och underhålla kalkyler och prislistor.
 • Arbeta med riskhantering (övertalig material m.m)
 • Förstå marknad, kunder och konkurrenter samt uppdatera och arbeta efter kundstrategin.
 • Sälja in Scanfils totala erbjudande till tilldelade kunder.
 • Offerera samt skriva avtal om nya produkter och tilläggstjänster
 • Aktivt delta i företagets arbete kring avvikelsehantering och ständiga förbättringar.
Din profil
Vad erbjuder rollen? På Scanfil är personalen företagets viktigaste resurs, det är förmågan i varje individ som är avgörande för resultatet. 2017 och 2018 blev Scanfil tilldelad utmärkelsen Karriärföretag som tilldelas de arbetsgivare som erbjuder unika utvecklings- och karriärmöjligheter till sina medarbetare och som har högst kvalitet i sitt HR-arbete. Som programchef på Scanfil erbjuds du en roll i en verksamhet med goda framtidsutsikter och utvecklingsmöjligheter.

Scanfils produktflora sträcker sig från medicinteknisk utrustning till obemannade luftfarkoster och mycket därtill. Den interna kunskapsbanken är bred och för den nyfikna finns därav mycket att lära, eller utveckla beroende på tidigare erfarenheter, preferenser eller både och. Vidare erbjuds du möjlighet att påverka då du, i mångt och mycket, är kundens närmsta kontakt.

Vem söker vi? Programchefen är en av de viktigaste funktionerna i operationsorganisationen. Hon eller han äger affären gentemot kunden och leder på daglig basis kundteamet kring affärsrelaterade frågeställningar. Programchefen ansvarar för att förvalta och utveckla affären samtidigt som hon eller han ansvarar för att kundteamet har de verktyg i form av information och underlag som behövs för att kunna leverera utifrån kunds önskemål. Vi söker därför dig som drivs av att leverera kvalitativa lösningar i såväl mötet med kund som i de interna processer som leder fram till leverans.

För att trivas i rollen bör du ha:
 • Goda kunskaper inom försäljning, ekonomi och ledarskap.
 • Goda kunskaper om affärssystem och stödverktyg som exempelvis Excel.
 • Mycket god kommunikativ samt analytisk förmåga.
 • Goda kunskaper i engelska och svenska
Om ansökan och information
Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är 28 april 2019. Har du frågor kring tjänsten kontakta HR-ansvarig, Martin Gudmarsson 0709-881176, martin.gudmarsson@scanfil.com eller Operations Manager, Andreas Hjorth 0709-881176, Andreas.hjorth@scanfil.com
Contact person

URL to this page: http://www.scanfil.com/careers/open-positions.html?rmpage=job&rmjob=446&rmlang=UK
Mer info
Kontaktperson Martin Gudmarsson
Telefon 0709-881176
Email Mejla Martin Gudmarsson
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scanfil.com
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (49 dagar kvar)