Saab Barracuda i Gamleby söker operatörer inom sömnad!

Saab Barracuda i Gamleby söker operatörer inom sömnad!

Vi söker nu operatörer till Saab Barracudas verksamhet i Gamleby. Ta chansen att arbeta i en unik produktion tillsammans med ett 70-tal kollegor där stämningen i arbetsgruppen är på topp. Du blir en del av ett härligt och kompetent gäng som arbetar med sömnad av bland annat mobila skal till pansarvagnar.

Dina arbetsuppgifter

Som Operatör kommer du arbeta i produktionen där du och dina kollegor tillverkar skräddarsydda produkter för ökad överlevnadsförmåga i form av mobilt, statiskt och personligt kamouflage. I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter innebära sömnad av dessa produkter och precis som det låter så är symaskinen ditt närmsta arbetsredskap. Du kommer även att arbeta med andra uppgifter kopplade till produktionen samt utföra enklare avsyningar.

Arbetstiderna är till en början två-skift men nattskift kan även förekomma i framtiden.

Din profil

En fördel för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av tillverkande industri och det är meriterande om du har kunskaper inom sömnad och ritningsläsning. Vi söker dig som har gymnasieexamen samt körkort B. Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst och ser att du som person har förmågan att ta initiativ, är ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är en snabblärd teamspelare som ser vikten av hur din egen prestation och inställning påverkar hela gruppen.

Ansökningsförfarande

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Skill men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund Saab Barracuda. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonna Svenson (Jonna.Svenson@skill.se). Urvalet kommer att påbörjas efter semestern v.33. Uppdraget är initalt på 6 månader med chans till förlängning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 18 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Affärsenheten Saab Barracuda utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och tjänster inom multispektral signaturanpassning. Barracuda erbjuder ett brett utbud av skräddarsydda produkter för ökad överlevnadsförmåga i form av mobilt, statiskt och personligt kamouflage. Kundbasen finns över hela världen, huvudkontoret är beläget i Gamleby vilket också är placeringsort för denna tjänst. Verksamheten bedrivs även i USA.