Vi söker en junior servicetekniker med el-kunskaper till Polyamp!

Vi söker en junior servicetekniker med el-kunskaper till Polyamp!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Polyamp. Rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om företaget eller rollen ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com) Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter


I denna roll kommer du från start att erbjudas en gedigen och välplanerad introduktion med fokus på ”learning-by-doing”. Du kommer successivt att få mer ansvar ju mer bekväm du blir och erfarna kollegor finns på plats för att stötta och coacha. På Polyamp jobbar de från ax till limpa med sina produkter, man har en tät dialog mellan avdelningarna och får se hela flödet men samtidigt får man även möjligheten att utveckla sin egen spetskompetens. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Skapa kretslösningar
  • Läsa el-scheman och genomföra felsökningar
  • Provningar/testning av befintliga produkter och prototypprovningar
  • Genomföra felsökningar och kontroller på DC/DC-omvandlare och minskyddsutrustning för att sedan korrigera eventuella fel
Övrig information:

Placeringsort: Åtvidaberg

Omfattning: Heltid (100 %)

Arbetstider: Obligatorisk närvaro 08:30 - 14:00, sedan valfritt när du börjar och slutar dagen så länge du jobbar dina 8 timmar. Frihet under ansvar.

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning inom elteknik eller elektronik. Har du en vidareutbildning på högskole- eller YH-nivå med samma inriktning är detta högst meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig bekväm med att läsa el-scheman och att skapa kretslösningar. Annan relevant arbetslivserfarenhet kan även vara tidigare erfarenhet av installation, reparation, felsökning eller underhåll av maskiner alternativt på industrier. Vi tror att du som söker är praktiskt lagd, har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas inom elteknik. Vi tror att du värdesätter en arbetsplats där du får växa, där erfarna kollegor har tid och viljan att coacha dig samt där du får frihet under ansvar.

Som person tror vi att du är ödmjuk och öppen. Du är praktiskt lagd, händig och fingerfärdig samtidigt som du är lösningsorienterad och nyfiken. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är noggrann, prestigelös och strukturerad. För att passa in på Polyamp bör du vara jordnära, familjär och samarbetsvillig. Du erbjuds en möjlighet att driva arbetet framåt och att påverka, så egna idéer mottages väl om du vågar att visa framfötterna. I denna roll är det ett krav att du obehindrat kan prata och skriva på svenska.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Polyamp är ett högteknologiskt företag med specialisering mot strömförsörjningsprodukter. I mer än 50 år har de utvecklat och tillverkat DC/DC-omvandlare och minskyddsutrustning för civila- och militära sektorer. Polyamp prioriterar nära kundrelationer och säkerställer att deras produkter har en hög tillförlitlighet, kvalité och prestanda. Polyamp och deras kontor i Åtvidaberg har nu ett behov av en junior servicetekniker med el-kunskaper som värdesätter gemenskap och en familjekänsla på jobbet.