Drömjobb som säljare

Drömjobb som säljare

Vi fortsätter att växa och behöver därför nya säljare.
Tjänsten är heltid med flexibel arbetstid. Drömjobb för rätt person, kanske är det Du?

Vi jobbar både med Smart Köksrenovering och kompletta kök.
Smart Köksrenovering betyder att man behåller de befintliga stommarna men byter övrig inredning såsom luckor, lådor och handtag och även bänkskivor, diskhoar, stänkpanel mm. om kunden önskar det.

Vi gör hembesök där vi skräddarsyr en smart kökslösning tillsammans med kunden. Efter 5-6 veckor kommer montören och sätter upp köket, det tar oftast bara en dag. Försäljningsdistriktet är Åtvidaberg, Västervik, Oskarshamn, Vimmerby, Kinda med omnejd.

Du har ansvaret för kundkontakten tills hela köket är klart.
Man jobbar efter en egen planering, där aktiviteterna och hembesöken finns inbokade. Nya kunder och aktiviteter varje vecka. Kvällsarbete förekommer varje vecka och ibland även någon helg. Man jobbar som om man är "egenföretagare" och tar eget ansvar för att uppnå sin budget varje månad. Vi har en bra sammanhållning, även om man ofta jobbar mycket själv.

Kvalifikationer:

Erfarenhet inom kök, snickeri eller möbelbranschen är meriterande. Du behöver vara driven, kreativ och utåtriktad. Som person har du lätt för att sätta dig in i dina kunders behov med ett glatt humör och tycka om att ge service till privatpersoner i nästan alla åldrar. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och social.

Du har en god förståelse för försäljning och drivs av att göra affärer, men är också glad om en kollega lyckas. Är du duktig, idérik och en driven säljare, med intresse av branschen, har du goda möjligheter som säljare hos oss.

Arbetet passar dig som vill ha ett fritt och flexibelt arbete under eget ansvar. Det gäller att man är disciplinerad nog att klara av det. Du utgår från ditt hem och jobbar efter din planering för att uppnå bästa resultat. Du rapporterar till säljchefen.

Vi erbjuder Dig:

Garantilön + provision, Friskvårdsbidrag, sälj- och mätutbildning, säljmaterial, mobil och tjänstebil efter provanställning. Mycket goda förutsättningar till bra förtjänst.

Maila din ansökan och CV till: nyttjobb@norddesign.se

Vid frågor om tjänsten, kontakta Carina på 0708-75 70 72

Sista ansökningsdag 30/12. Vi ser över urvalet löpande och tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Carina
Telefon 0708-75 70 72
Email Mejla Carina
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norddesign.se
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mycket har hänt sedan starten 1980 då vi fick idén att byta luckor i stället för riva ut hela köket. Det började med att vi plockade ner befintliga luckor och belade dem med laminatfolie för ett nytt och fräschare utseende. Idag tillverkar vi måttanpassade luckor från grunden för att uppnå bästa kvalité.

Vårt huvudkontor och tillverkning ligger i Falkenberg men vi finns i hela Sverige, Norge och Danmark. Sortimentet har utvecklats i takt med att funktionalitet och design blivit allt viktigare för våra kunder. Sedan 2009 kan vi även erbjuda kompletta kök med ny planlösning och måttanpassade stommar.