Konstruktör sökes inom byggnadsteknik!

Konstruktör sökes inom byggnadsteknik!

Är du konstruktör med inriktning inom byggnadsteknik?
Då har vi tjänsten för dig!
Ansök redan idag eller tipsa en vän du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör kommer tillsammans med andra avdelningar, exempelvis sälj och produktionsavdelning, utveckla och konstruera kostnadseffektiva lösningar för företagets produkter. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter, bland annat kommer du få träffa kunder på plats och därefter komma med förslag om prisbild, samtidigt kommer du att ansvara för konstruktionsuppdrag där du tar fram ritningar till tillverkning, konstruktion och montage. Du har även i uppgift att kontrollera konstruktionslösningar med ändringar och tillägg, så dessa stämmer överens juridiskt och tekniskt, samt samordna dessa med företagets kalkyl och produktionsavdelning. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med andra avdelningar och produktion i fabrik, samt med montörer på byggplatserna.

Din profil

Skallkrav
  • Högskoleutbildning som byggingenjör
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Datavana
  • Intresse av arbete i AutoCad
Meriterande:
Erfarenhet inom byggbranschen

Personliga egenskaper:
Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete, samt har ett lösningsorienterat tänk för att kunna uppfylla kundernas behov. Du är stresstålig, då flera projekt pågår löpande och har en förståelse för helheten i arbetet. Du är även öppen och har lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Villkor

Ort: Åtvidaberg
Start: Omgående (Enligt överenskommelse)
Omfattning: Heltid, 6 månader provanställning

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-31 41 73
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en ledande leverantör av utbyggnationer till husägare och växande familjer i behov av större boyta. Med lång erfarenhet erbjuder de snabba och kostnadseffektiva montage med breda tillbehörsprogram. Varje montage i sin tur är anpassad och unikt producerad helt enligt kundens önskemål, så länge det är tekniskt möjligt och juridiskt tillåtet. Tillverkningen av montagen finns inomhus i företagets moderna snickerifabrik.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.