CNC-tekniker sökes!

CNC-tekniker sökes!

Brinner du för CNC? Gillar du att arbeta självständigt så som i grupp?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-tekniker hos vår kund kommer du ha en varierande arbetsdag. Du kommer arbeta med att rigga, sätta upp och mäta in verktyg i olika maskiner. Du som CNC-tekniker kommer kunna göra allt från 1 upp till 15 olika jobb/dag.

Din profil

Skallkrav:
  • Verkstadsmekanik utbildning
  • Svenska
  • Körkort
Meriterande:
-PLC programmering

Som person bör du vara teknisktlagd. Du bör besitta en god samarbetsförmåga och trivas i att arbeta i grupp.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Sök denna roliga tjänst redan idag! Uvarl sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är sedan många år legoleverantör av mekaniska komponenter. De har lång erfarenhet av skärande bearbetning, fräsning, svarvning, svetsning samt gasskärning. Vår kund producerar allt från enstyck till serieproduktion och prototyper åt kunder i Norden och Europa. Deras produkter används bland annat längs järnvägen, inom förpackningsindustrin eller inom medicinska industrin. De åtar sig även att montera, prova och packa hela enheter samt delar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.