El-konstruktör - Etcon Automation AB, Åtvidaberg

El-konstruktör - Etcon Automation AB, Åtvidaberg

Etcon-gruppen är en koncern verksam i Stockholmsområdet. De erbjuder branschledande tjänster inom fastighetsautomation och teknisk förvaltning och de letar ständigt efter nya utmaningar och möjligheter i takt med att koncernen växer. Till deras bolag Etcon Automation AB i Åtvidaberg söker vi nu en driven, duktig och ansvarsfull El-konstruktör.

Etcon Automation AB tillverkar i deras verkstad i Åtvidaberg kundanpassade apparatskåp och elcentraler. Deras resemontörer kan även utföra felsökning och service samt eventuell ombyggnad av befintliga styrutrustningar ute på plats. De projekterar, tillverkar, programmerar, installerar och driftsätter kompletta kundanpassade styrutrustningar för fastighetsautomation. Vidare arbetar Etcon Automation AB med de flesta på marknaden förekommande styrsystem men föredrar att arbeta med webbaserade styrutrustningar av fabrikat SAIA, Wago eller Tridium.

För att lyckas i rollen som El-konstruktör har du någon form av ingenjörsutbildning och några års relevant arbetslivserfarenhet, du kan även ha gått den långa vägen med flerårig praktisk erfarenhet från industri och process samt jobbat med el och automation. Vi förväntar oss att du har ett stort teknikintresse och att du vill vara med att utveckla och förstärka vår position som ledande teknikkonsultföretag. Mycket meriterande är om du har jobbat inom följande; distribution av elkraft inom och mellan låg och högspänningsnät, transformatorteknik och ställverk, Iedningsdragning och dimensionering för mark, vatten och luft, energikällor och miljökonsekvenser, energibesparande konstruktion och design, effektivitetanalys och energiberäkningar, elkonstruktion, kretsscheman och installationsritningar, CAD-programvara, ritningsanalys och tredimensionellt tänkande, teori kring lik- och växelström, elsäkerhet och föreskrifter, installationsmiljöer och elmaterial, projektering och installation, elsäkerhetslagstiftning, arbetsmiljölagstiftning och brandskydd, installationsregler och standarder, upphandling och anbudsförfarande.

Vi ser gärna att du är en person som motiveras av att arbeta med både kollegor och kunder samt att du trivs och har roligt på jobbet. Flexibel och nyfiken är ytterligare egenskaper som väl stämmer överens med dig. Du är även en lagspelare som tar sitt ansvar och egna initiativ och är mån om att leverera med gott resultat. Ditt stora teknikintresse och viljan att bidra med dina kunskaper för att utveckla och förstärka Etcons position som ledande teknikkonsultföretag uppskattas mycket.

Du har en god förmåga att kunna uttrycka dig och företagets intressen i talad och dokumenterad form. Du är en person med en stark vilja att skapa goda resultat och är vidare mycket noggrann med ett öga för detaljer.

Du välkomnas in i en företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare. Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Som anställd på Etcon Automation AB har du friskvårdbidrag samt vinstdelningsprogram. Vidare gör företaget mycket aktiviteter gemensamt.

Intervjuer till tjänsten sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut - skicka in din ansökan redan idag!

För att söka tjänsten går du in på www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (11 dagar kvar)