Säljare sökes till Rotakorn!

Säljare sökes till Rotakorn!

Är du i början av din karriär och brinner för affärer? Är du dessutom orädd och vill utvecklas till en framåtsträvande säljare? Se då hit! - En tjänst som matchar dina ambitioner och med fantastiska utvecklingsmöjligheter för framtiden!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en finsktalande säljare för Rotakorns räkning, som är en av marknadens mest erfarna distributör av elektronik och- datorkomponenter.

Rotakorn erbjuder dig en spännande och omväxlande tjänst, där du kommer ansvara för hela försäljningskedjan på den finska marknaden. Här får du som är nyfiken och vill göra karriär inom försäljning en möjlighet till att formas och utvecklas tillsammans med företaget.
Dem jobbar ständigt med att utveckla sig själva för att leverera efter kundens behov, och det gör dom - snabbast på marknaden. Utöver detta så växer företaget snabbt och med en stark kurva uppåt i sin försäljning så söker de idag nya tillskott till sin säljstyrka.
Du kommer att tillhöra ett mindre men starkt säljteam med en familjär känsla och en engagerad chef som erbjuder dig mycket frihet under ansvar, förtroende och stöd.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Rotakorn.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Rotakorn blir du ansiktet utåt för den finska marknaden, där du äger ett stort ansvar för ditt egna arbete och hela säljprocessen. Från första kontakt med kund till avtalsskrivning. En stor del av din kontakt med kunderna sker via telefon då du kommer tillhöra kontoret i Sverige men bearbeta kundstocken i Finland, här finns en redan bearbetad kundstock men med ditt driv och nyfikenhet ska denna öka.

Förutom att du ska nå dina försäljningssiffror så ska du även drivas av långsiktiga relationer och återkommande affärer.

Du kommer till exempel att:
 • Förärva nya kunder via strategisk omvärldsbevakning och prospektering.
 • Sälja in Rotakorns tjänster via telefon och andra elektroniska kanaler anpassat efter kundens behov.
 • Bearbeta befintliga kunder.
Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett IT och/eller tekniskt intresse kombinerat med ett sinne för försäljning och vill lära dig mer inom detta område!
 • Du ska vara flytande i finska
 • Du ska även ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
 • Du ska ha körkort B.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning och/eller telefonförsäljning med bevisad prestation.

Som person är du uthållig och orädd där du agerar med trygghet i nya situationer trots begränsad erfarenhet och tar ett stort ansvar i ditt egna arbete. Du är problemlösande och tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Utöver detta ser vi att du arbetar utifrån visioner och långsiktiga mål som bryts ner i planer och aktiviteter.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast med gruppbonus
 • Placering: Åtvidaberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rotakorn är en av marknadens mest erfarna distributörer av elektronik- och datorkomponenter. Sedan start, 1990 har dem byggt upp långsiktiga relationer med producenter, distributörer och samarbetspartners över hela världen. Idag har de ett gott rykte som en av de mest professionella och säkra operatörerna inom branschen.

Kärnverksamheten är deras kunders komponenter och de har under mer än 25 års verksamhet kontinuerligt utvecklat sina tjänster och produktsortiment. Förutom traditionell distribution erbjuder dem även bristhantering, PPV- och kostnadsreduceringsprogram samt värdeteknik och överskottsprogram.