Svetsare och reparatör

Svetsare och reparatör

Om tjänsten
Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en erfaren svetsare och reparatör. Arbetsuppgifterna innebär till största delen att utföra reparationer och underhåll av lastbilar, traktorer och skogsmaskiner. Ibland har våra kunder önskemål där det inte finns någon standardlösning och då är det upp till oss att vara kreativa och hitta en alternativ lösning så att kunden känner sig nöjd. Arbetet är tungt och arbetsmiljön är ofta högljudd och smutsig.

Om dig
Vi söker dig som trivs att jobba i en gammal verkstadsmiljö, om som är händig, noggrann och engagerad i ditt arbete. Du ska ha ett eget driv och våga ta för dig, men även vara lyhörd för att kunna ta emot instruktioner och direktiv. Du ska vara bekväm i att arbeta i en självständig roll samtidigt som du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder. Du ska inte se hinder utan bara möjligheter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Krav
Erfarenhet av svetsning
Erfarenhet av reparationsarbete
B-körkort
Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande
Traversutbildning
Svetscertifikat
Kännedom och erfarenhet av jobb enligt SS-EN 1090

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen kommer att påbörjas med en provanställning på 6 månader.
Vi kommer göra löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag
Mer info
Email Mejla AB Wallmans Smidesverkstad
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett litet företag med stort kunnande och lång erfarenhet. Vår huvudinriktning är reparationer på tunga fordon. Vi är även certifierade enligt SS-EN 1090-2 och SS-EN ISO 3834-2, utförandeklass EXC 2, vilket innebär att vi även jobbar en del med bärande balkkonstruktioner.
Vi är ett sammansvetsat gäng med 5 anställda idag, och för att trivas hos oss bör man vara en framåt och utåtriktad person.