Studenter sökes till extra- samt sommarjobb inom kundtjänst!

Studenter sökes till extra- samt sommarjobb inom kundtjänst!

Om tjänsten

I denna rekryteringsprocess samarbetar Åtvidabergs- och Kinda Ydre Sparbank med Studentwork. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om tjänsten eller uppdraget ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.Dina arbetsuppgifter


Som kundtjänstmedarbetare jobbar du med service, både via telefon men också vid fysiska träffar i kassan. Tyngdpunkten i rollen ligger på digital rådgivning där du exempelvis kan svara på frågor om bankID, Swish, kontokort etc. Du kommer också att vara behjälplig när kunder vill starta nya konton, uppdatera betalkort eller registrera sig som ny kund. Mycket av rollen handlar om att visa kunden hur du kan hantera vissa ärenden mer digitalt. Du kommer inte att ge rådgivning gällande placeringar, lån eller bolån utan då hänvisa vidare personen till rätt avdelning.

I denna roll kommer du att arbeta både på Åtvidabergs- och Kinda Ydre Sparbank.

Övrigt:

Placeringsort: Åtvidaberg alt. Kisa

Omfattning: Deltid under terminer, heltid under sommaren

Arbetstider: 08:30 - 16:30. Man anpassar sig efter företagets öppettider

Din profil

Vi söker dig som studerar på universitets- eller YH-nivå med en inriktning mot ekonomi eller juridik. Vi ser gärna att du är i början på din utbildning alternativt har minst 1,5 år kvar av dina studier för att på så sätt säkerställa att du ser på rollen långsiktigt. Vi ser gärna att du har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet som innefattar service, exempelvis från kundtjänst, reception, hotell/restaurang etc. Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter är detta högst meriterande.

Som person tror vi att du som söker är kommunikativ, pedagogisk och driven. Du ska gilla och motiveras av mötet med människor och viktigt är att du är tålmodig men också noggrann för att säkerställa att inget blir fel. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pigg och alert samt att du har huvudet på skaft.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åtvidabergs Sparbank har ett brett utbud av anpassade tjänster och produkter. Deras kunder är privatpersoner, företag, föreningar och organisationer inom Åtvidabergs kommun. De är en modern och fristående sparbank som med sin lokala anknytning och tillgänglighet erbjuder hög personlig service både i banklokalen, på telefon och via digitala tjänster. Åtvidabergs Sparbank jobbar utifrån visionen att vara en lokal utvecklingsmotor som deltar i samhällsutveckling för bygden de verkar i.