Som truckförare kommer du få eget ansvar och själv se till att arbetsuppgifterna blir gjorda i tid. Du kommer förse husproduktion med material och lasta tunga vägghäckar på lastbil som ska gå till byggplats samt plocka materialspecifikationer. Det är därför även bra om du har materialkännedom om material för husproduktion.

Du behöver vara självgående, strukturerad och stresstålig. Du ska kunna hantera material i trånga utrymmen och kunna utföra tunga lyft. Du ska ha truckkort med behörighet A, B och C med rätt att lyfta över 10 ton.
Mer info
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Åtvidabergshus fabrik på Stora Örsätter har det producerats hus sen 70-talet. Här tillverkas bland annat utfackningsväggar, takkassetter, takstolar samt väggblock till småhus och flerfamiljshus. Åtvidabergshus är expert på skräddarsydda och kundanpassade lösningar i vår moderna och flexibla produktionsanläggning.

Bland våra kunder finns allt från några av de större svenska rikstäckande byggföretagen som köper serier av kompletta prefabricerade husstommar.

Under flera år har företaget expanderat i omgångar då vi ständigt utvecklas och förbättrar oss. Nu behöver vi återigen utöka med kompetent fabrikspersonal.