Trähusarbetare

Trähusarbetare

Vi är inne i en mycket expansiv fas och söker därför flera medarbetare till vår produktion.

På Åtvidabergshus bygger du väggar, bjälklag, takkassetter mm så det är en fördel om du kan läsa byggritningar, hantera maskiner och har en viss materialkännedom. Detta är dock inget krav utan du får lära dig internt.

Vi söker dig som är praktisk lagd och är van att arbeta i ett högt tempo. Du ska vara händig, engagerad och vi ser gärna att du har erfarenhet av byggnation i trä.

Vi kommer att börja ta in efter hand så skicka gärna in ansökan omgående då vi inte väntar till ansökningstiden gått ut.
Mer info
Kontaktperson Karin Waller
Email Mejla Karin Waller
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://atvidabergshus.se/
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Åtvidabergshus fabrik på Stora Örsätter har det producerats hus sen 70-talet. Här tillverkas bland annat utfackningsväggar, takkassetter, takstolar samt väggblock till småhus och flerfamiljshus. Åtvidabergshus är expert på skräddarsydda och kundanpassade lösningar i vår moderna och flexibla produktionsanläggning.

Bland våra kunder finns allt från några av de större svenska rikstäckande byggföretagen som köper serier av kompletta prefabricerade husstommar.

Under flera år har företaget expanderat i omgångar då vi ständigt utvecklas och förbättrar oss. Nu behöver vi återigen utöka med kompetent fabrikspersonal.