Konstruktör/Projektledare och Takstolskonstruktör

Konstruktör/Projektledare och Takstolskonstruktör

Här är jobbet för dig som vill vara med om en spännande resa i husbranschen. Vi söker 1 konstruktör/projektledare och 1 takstolskonstruktör.
Våra kunder är flera av de ledande byggföretagen i Norden.

Arbetsuppgifterna till konstruktör/projektledare innebär i första hand att ta fram A-, konstruktions- och produktionsritningar. Du kommer att leda arbetet från undertecknad avtalshandling till levererad och monterat projekt hos kund.

Arbetet innefattar även mängdkalkyler, beställningar och till viss del andra administrativa uppgifter inom dina projekt.

Oavsett arbetsuppgift är kostnads- och produktionseffektivitet alltid vår ledstjärna.

Du måste vara strukturerad och tycka om att kommunicera med kunder, leverantörer, arbetskamrater och ledning. Du gillar helt enkelt att driva på, representera företaget och ha kontakt med människor. På Åtvidabergshus kommer du att få ett spännande och omväxlande arbete. Med samarbete och stöd från dina trevliga kollegor kommer du att uppnå dina uppsatta mål och lyckas i rollen som konstruktör/projektledare.

Vi förutsätter att din kompetens är inom byggbranschen. Har du erfarenhet av husbranschen är det meriterande. Kunskap i Cadwork, Pamir, AutoCad, DDS, Roofcon/Trusscon med flera är inget krav men räknas som ett plus.

I rollen som takstolskonstruktör är arbetsuppgifterna i första hand att ta fram konstruktionslösningar för takstolar och bjälklag såsom produktionsritningar och CNC filer för en automatiskt styrd Hundegger kapmaskin. Du kommer ta fram Vindlastberäkningar för tak och Prefabväggar.

Din placering kan vara på nåt av våra kontor i Åtvidaberg, Örebro, Västervik, Mjölby, Norrköping eller Linköping.

Resor förekommer i tjänsten och innehav av B-körkort är nödvändigt.

Välkommen att växa och utvecklas tillsammans med oss på Åtvidabergshus!

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konstruktionschef Hubert Wiech på telefonnummer 0120-148 40
Mer info
Kontaktperson Hubert Wiech
Telefon 0120-148 40
Email Mejla Hubert Wiech
Område Åtvidaberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Åtvidabergshus fabrik på Stora Örsätter har det producerats hus sen 70-talet. Här tillverkas bland annat utfackningsväggar, takkassetter, takstolar samt väggblock till småhus och flerfamiljshus. Åtvidabergshus är expert på skräddarsydda och kundanpassade lösningar i vår moderna och flexibla produktionsanläggning.

Bland våra kunder finns allt från några av de större svenska rikstäckande byggföretagen som köper serier av kompletta prefabricerade husstommar.

Under flera år har företaget expanderat i omgångar då vi ständigt utvecklas och förbättrar oss.