Konstruktör/Projektledare och Takstolskonstruktör

Konstruktör/Projektledare och Takstolskonstruktör

Här är jobbet för dig som vill vara med om en spännande resa i husbranschen. Vi söker 1 konstruktör/projektledare och 1 takstolskonstruktör. Du kommer att möta såväl konsumenter som representanter för de ledande byggföretagen i Norden.

Arbetsuppgifterna till konstruktör/projektledare innebär i första hand att ta fram A-, konstruktions- och produktionsritningar. Du kommer att leda arbetet från undertecknad avtalshandling till levererad och monterat projekt hos kund.

Arbetet innefattar även mängdkalkyler, beställningar och till viss del andra administrativa uppgifter inom dina projekt.
Oavsett arbetsuppgift är kostnads- och produktionseffektivitet alltid vår ledstjärna.

Du måste vara strukturerad och tycka om att kommunicera med kunder, leverantörer, arbetskamrater och ledning. Du gillar helt enkelt att driva på, representera företaget och ha kontakt med människor. På Åtvidabergshus kommer du att få ett spännande och omväxlande arbete. Med samarbete och stöd från dina trevliga kollegor kommer du att uppnå dina uppsatta mål och lyckas i rollen som konstruktör/projektledare.

Vi förutsätter att din kompetens är inom byggbranschen. Har du erfarenhet av husbranschen är det meriterande. Kunskap i Cadwork, Pamir, AutoCad, DDS, Roofcon/Trusscon med flera är inget krav men räknas som ett plus.

I rollen som takstolskonstruktör är arbetsuppgifterna i första hand att ta fram konstruktionslösningar för takstolar och bjälklag såsom produktionsritningar och CNC filer för en automatisk styrd Hundegger kapmaskin. Du kommer ta fram Vindlastberäkningar för tak och Prefabväggar.

Resor förekommer i tjänsten och innehav av B-körkort är nödvändigt.

Välkommen att växa och utvecklas tillsammans med oss på
Åtvidabergshus!

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta personalchef Karin Waller på telefonnummer 0120-148 37 eller konstruktionschef Hubert Wiech på telefonnummer 0120-148 40
Mer info

Om arbetsgivaren

Åtvidabergshus historia sträcker sig tillbaka till 1970-talets
Åtvidaberg och fabriksområdet Stora Örsätter. Här ritades och konstruerades takvåningar och hus i egen regi.

Varumärket Åtvidabergshus är traditionsrikt och välkänt hos både konsumenter och inom byggbranschen. Vi och våra produkter står för kontinuitet, utveckling och hög kvalitet. Idag produceras byggelement och takvåningar i en modern och flexibel anläggning, helt efter kundens önskemål. Alla våra husstommar och komponenter produceras och konstrueras inomhus i vår fabrik på Stora Örsätter vilket garanterar den höga kvalitet vi utlovar.

Åtvidaberg ligger bra till geografiskt. Närheten till södra
Sverige och landets storstadsregioner innebär många fördelar. Inte minst ur konkurrensperspektiv. Närheten till kunder och projekt innebär korta leveranssträckor och mindre miljöpåverkan. Elementen är tillverkade i storblockssystem som levereras färdiga direkt till byggplatsen. Väl på plats går monteringen snabbt. Leveranser sker för det mesta med öppna kranbilar. Då kan vi erbjuda större väggelement vilket minimerar antalet blockskarvar och lyft vid montaget.

Åtvidabergshus expanderar starkt för närvarande. Vi investerar i nya maskiner, lokaler och kompetenser för att möta den höga efterfrågan på våra produkter. På fabriken i Åtvidaberg är vi idag 77 medarbetare i produktionen och 12 på kontoret.