Truckförare sökes till vår kund i Åstorp!

Truckförare sökes till vår kund i Åstorp!

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig!

Om tjänsten

Som truckförare hos vår kund är du en mycket viktig del av verksamheten. Just nu söker vår kund truckförare med skjutstativvana, B3. Arbetsuppgifterna kommer vara infackning i stallage, nerplockning av pallar med B3, men även andra arbetsuppgifter förekommer som t.ex. orderplock, lastning och lossning. Som bemanningsanställd har du din anställning hos oss på Tranpenad, men jobbar ute hos våra kunder. Du kommer inledningsvis att jobba hos vår kund i Åstorp, men längre fram kan det även bli aktuellt med uppdrag hos andra kunder.

Detta är ett dagtidsjobb, du jobbar måndag-fredag kl. 07.00-16.00.

Om dig som söker

Du har jobbat som truckförare på lager eller terminal tidigare, och har erfarenhet av att köra skjutstativtruck, men även andra truckar. Du är kvalitetsmedveten och förstår vikten av att arbetet blir väl utfört, i rätt tid. Vidare är du ansvarstagande och pålitlig. Du klarar av ett fysiskt arbete.

Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Krav

 • Truckkort A+B
 • Erfarenhet av truckkörning
 • Körkort B
 • Inte rädd för fysiskt arbete
Övriga villkor

Arbetstider: Måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Omfattning
: Heltid
Lön
: Enligt gällande kollektivavtal
Start
: Omgående
  Vad vi kan erbjuda dig
  Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!  Om Tranpenad


  Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

  Ansökan
  Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

  Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
  Mer info
  Område Åstorp
  Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (50 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

  Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.