Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Truckförare över sommaren sökes till kund i Åstorp

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig!

Om tjänsten

Som truckförare hos vår kund är du en mycket viktig del av verksamheten. Just nu söker vår kund truckförare för uppdrag under sommaren, med start i mitten av april. Arbetsuppgifterna kan variera, men vanliga uppgifter är orderplock, lastning och lossning, infackning mm. Som bemanningsanställd har du din anställning hos oss på Tranpenad, men jobbar ute hos våra kunder. Du kommer inledningsvis att jobba hos vår kund i Åstorp, men längre fram kan det även bli aktuellt med uppdrag hos andra kunder.

Detta är ett dagtidsjobb, du jobbar måndag-fredag kl. 07.00-16.00.

Om dig som söker

Du har jobbat på lager eller terminal tidigare, och har erfarenhet av att köra truck. Har du erfarenhet av skjutstativtruck, B3, är detta meriterande. Du är kvalitetsmedveten och förstår vikten av att arbetet blir väl utfört, i rätt tid. Vidare är du ansvarstagande och pålitlig. Du klarar av ett fysiskt arbete.

Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Krav

  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Körkort B
  • Inte rädd för ett fysiskt arbete
  • Du ska kunna jobba hela sommaren
Övriga villkor

Arbetstider: Måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Omfattning
: Heltid
Lön
: Enligt gällande kollektivavtal
Start
: Mitten av april

Detta är i först hand ett uppdrag över sommaren, men eventuellt finns det möjlighet till fortsatt jobb även efter sommaren. För att bli aktuell för denna tjänst behöver du kunna jobba hela sommarperioden.

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!Om Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 maj 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare