Hoppa till innehåll
Marknadskoordinator till ett marknadsledande bolag

North European Trust AB är en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, elcyklar och mopedbilar samt tillhörande reservdelar och tillbehör. Import sker främst från Asien men även Europa och flertalet av produkterna säljs under vårt eget varumärke Viarelli.

Vi är verksamma i Skandinavien med på flera marknader; Swebike genom ett 100 tal återförsäljare i Sverige. Motorsweden med webbhandel mot slutkonsumenten i Sverige, Norge och Finland. Vi har också två egna butiker. En i Åstorp och en i Göteborg. Läs mer om oss på: www.motorsweden.se www.swebike.se www.motornorway.no www.motorfinland.fi

North European Trust AB är en del av WeSports, en grupp med online-baserade företag inom sport- och fritidsutrustning. Vi är nr 1 inom cykel, fitness, längdskidor, hockey och innebandy i Sverige och har ledande positioner inom mobilitet, racketsport, outdoor, vattensport och kosttillskott. Vi tillhandahåller utrustning till såväl elitatleter som engagerade motionärer och personer som värdesätter en aktiv och hälsosam livsstil.

Vi letar nu efter en ny förmåga till vår marknadsavdelning i Åstorp för att och utveckla våra varumärken och marknadsföring. NET AB expanderar ytterligare och ökar hela tiden våra marknadsandelar. Med ett stort och kvalitativt sortiment har vi alla förutsättningar att lyckas. För detta ändamål rekryterar vi nu en duktig marknadskoordinator, som kommer vara med och bidra till att vår satsning blir framgångsrik.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som marknadskoordinator kommer dina arbetsuppgifter att innefatta en rad varierande och spännande uppgifter. Du kommer att ansvara för planering, utformning och bokning av annonser, samt administrera och supportera säljavdelningen med kommunikationsmaterial. Vidare kommer du att utforma broschyrer, skriva nyhetsbrev och sammanställa samt analysera marknadsföringsstatistik för att optimera våra marknadsföringsinsatser.

Utöver detta kommer du att arbeta med fotografering och bildhantering, samt administrera och bevaka våra sociala medier för att säkerställa en stark och konsekvent närvaro online. Som en viktig del av vårt team kommer du också att aktivt delta i arbetet med att utveckla och förvalta våra varumärkesstrategier, för att stärka och förbättra företagets position på marknaden.

Som en del av vårt dynamiska och engagerade marknadsföringsteam kommer du att spela en viktig roll i företagets framgång. Du kommer att samarbeta med andra avdelningar och kollegor för att säkerställa att våra kommunikationsinsatser är effektiva och välkoordinerade, samt att våra budskap når rätt målgrupper.

DIN PROFIL
För att trivas i denna position är det viktigt att du är kreativ, självgående och har god förmåga att prioritera och hantera flera projekt samtidigt. Du har även en god känsla för detaljer och är resultatorienterad, vilket säkerställer att våra marknadsföringsaktiviteter uppnår de önskade effekterna. Vi ser det som en självklart har du ett gediget motorintresse. Underförstått krävs en god kommunikativ förmåga och att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. God datorvana i såväl
Office som Adobe & CMS krävs.

På North European Trust AB erbjuds du trygg arbetsplats med ett 20-tal kollegor där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med dina kollegor, och vi värdesätter kreativitet och nytänkande.
Tillsammans kommer vi att arbeta för att ständigt förbättra våra marknadsföringsstrategier och skapa värde för våra kunder och partners.
Vi ser fram emot att få dig som en del av vårt team och att tillsammans nå nya framgångar. Skicka in din ansökan redan idag och låt oss ta nästa steg i karriären tillsammans!

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson North European Trust:
Alexander Kjellman Mail. alexander.kjellman@netab.com
Marknadschef Tel.+46724014698

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (24 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare