Hoppa till innehåll
Om tjänsten
Vi rekryterar nu en team leader till vårt lager på NET AB i Åstorp. Vi söker en medarbetare som skall stärka vårt lagerteam ytterligare. Har du hög arbetsmoral, drivs av möjligheten att prestera på topp? Vill du arbeta i ett glatt gäng och visa vad du går för? Kan du tänka dig att jobba i en framtidsbransch, i ett mindre men starkt växande företag som förstår vikten av varje medarbetare? Då är detta jobbet för dig!
Denna tjänst innebär utökat ansvar för våra in och utleveranser och kommer att ingå i ett härligt mindre lagerteam. Du jobbar nära inköp/produktavdelningen och eftermarknadsansvarig.

Din profil
För oss är det viktigt att du passar in i vårt team. Du har erfarenhet av logistik och intresse av fordon/teknik. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig och mycket strukturerad. Du kan prioritera, har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjligt. Vi ser att du är intresserad och vill lära samt utvecklas i din fortsatta karriär.

Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalitet och arbeta effektivt. Du har truckkort och ska ha praktisk erfarenhet av att köra truck. Det krävs truckkort för A2-A4 + B1-B3 för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt engelska i skrift.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter och ett självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Vi förstår vikten av varje medarbetare och tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag- fredag med viss förskjutning beroende på säsong.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. CV och frågor skickas till work@netab.com

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av
VD Mikael Andersson

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

North European Trust AB (NET AB) är en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, dirtbike´s och mopedbilar.

Vi marknadsför och säljer såväl våra egna varumärken Viarelli, TEN7 & X-Pro som externa varumärken såsom Chatenet KSR-Moto & Lambretta genom både återförsäljare samt våra egna e-handelskanaler.

Sedan resan startade 2005 har NET AB vuxit till en självklar spelare på marknaden i många av de nordiska länderna med framförallt vårt eget varumärke Viarelli. Detta visar sig även på utmärkelser som "Årets Gasellföretag" 2015, 2016 & 2018. Idag finns vi representerade i Sverige, Norge & Finland med försäljning till både återförsäljare & slutkund samt två egna butiker i Sverige.

Utspridda över Sverige sitter i dagsläget runt 25 anställda där majoriteten av dessa jobbar från huvudkontoret & huvudlagret i Åstorp.

Läs mer om vårt arbete & våra försäljningskanaler på länkarna nedan motorsweden.se | motornorway.no | motorfinland.fi | viarelli.se | chatenet.se |

North European Trust AB är en del av WeSports, en grupp med online-baserade företag inom sport- och fritidsutrustning. Vi är nr 1 inom cykel, fitness, längdskidor, hockey och innebandy i Sverige och har ledande positioner inom mobilitet, racketsport, outdoor, vattensport och kosttillskott. Vi tillhandahåller utrustning till såväl elitatleter som engagerade motionärer och personer som värdesätter en aktiv och hälsosam livsstil.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare