Hoppa till innehåll
North European Trust AB logotyp

Innesäljare/kundtjänstmedarbetare till ett marknadsledande bolag

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Till vårt huvudkontor i Åstorp söker vi nu en ny medarbetare till vårt innesälj och kundtjänstteam.

Vår säljavdelning bistår våra kunder med förstklassig service och support och bidrar till att bibehålla och utveckla våra affärer. Vi expanderar ytterligare och ökar hela tiden våra marknadsandelar. Med ett stort och kvalitativt sortiment har vi alla förutsättningar att lyckas. För detta ändamål söker vi nu dig som vill vara med och bidra till att vår satsning blir framgångsrik.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som innesäljare kommer du att arbeta med stötta främst våra svenska, norska och finska kunder via telefon och mail. Du stöttar i frågor gällande t.ex. prisuppgifter, produktinformation, beställning, försäljning, garanti och reklamationsärenden. Vidare arbetar du med uppdatering av produktutbud, marknadsanalys och kampanjer.

I tjänsten ingår också att jobba som butikssäljare under schemalagd tid, exempelvis var fjärde lördag. Ditt arbete är således en mycket viktig del av vår framgång och din insats både syns och gör skillnad.

DIN PROFIL
Vi söker dig som brinner för att ge bästa service och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, antingen från ordermottagning, försäljning, och/eller kundservice. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska . God datorvana krävs, fördel om du har arbetat i Freshdesk, Zendesk eller liknade CRM.
Erfarenhet från motorbranschen är meriterande, helst från den på 2 hjul.

Du är stresstålig och bra på att prioritera, vilket kommer dig väl till pass i en roll med många varierande arbetsuppgifter. Vidare är du en social person med hög förmåga till flexibilitet och proaktivitet. Delar du dessutom vår stora passion för motorbranschen så kommer du att passa in mycket väl hos oss.

På North European Trust AB erbjuds du en trygg anställning i ett växande och marknadsledande bolag. Tillsammans med tjugo kollegor arbetar du i fräscha lokaler i Åstorp strax utanför Helsingborg.

Kontaktperson North European Trust:
Peter Görborn Mail. peter.gorborn@netab.com Tel. 072-0808066
Försäljningschef

Välkommen med din ansökan.
North European Trust AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

North European Trust AB är en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, elcyklar och mopedbilar samt tillhörande reservdelar och tillbehör. Import sker främst från Asien men även Europa och flertalet av produkterna säljs under vårt eget varumärke Viarelli.

Vi är verksamma i Skandinavien med flera olika försäljningskanaler; Swebike genom ett 100 tal återförsäljare i Sverige. Motorsweden med webbhandel mot slutkonsumenten i Sverige, Norge och
Finland. Vi har också två egna butiker. En i Åstorp och en i Göteborg. Läs mer om oss på: www.motorsweden.se www.swebike.se www.motornorway.no www.motorfinland.fi eller www.facebook.com/motorsweden

North European Trust AB är en del av WeSports, en grupp med online-baserade företag inom sport- och fritidsutrustning. Vi är nr 1 inom cykel, fitness, längdskidor, hockey och innebandy i Sverige och har ledande positioner inom mobilitet, racketsport, outdoor, vattensport och kosttillskott. Vi tillhandahåller utrustning till såväl elitatleter som engagerade motionärer och personer som värdesätter en aktiv och hälsosam livsstil.

Liknande Jobb

Kristianstad
Försäljning
Företagslogga