Truckförare till våra kunder

Truckförare till våra kunder

Är du intresserad av att jobba inom lager? Är du pålitlig, engagerad och har ett driv att lära dig nya saker? Då är det här jobbet för dig. Just nu söker vi truckförare till våra kunder i Klippan och Åstorp.

Om tjänsten
Som truckförare hos våra kunder är du en viktig kugge i den dagliga verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning, orderplock, inleveranser/utleveranser, infackning, packning, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager och terminal.

Just nu letar vi truckförare till våra kunder som finns i Klippan och Åstorp, men det kan även bli aktuellt att jobba hos någon av våra andra kunder. Som bemanningsanställd har du din anställning hos oss på Tranpenad, men jobbar ute hos våra kunder. Du kommer framför allt att jobba med plocktruck, motvikstruck och skjutstativtruck.

Om dig som söker
Om du har jobbat som truckförare på lager eller terminal tidigare är det meriterande. De personliga egenskaperna är viktiga, och vi söker dig som är pålitlig, arbetsvillig, kvalitetsmedveten och flexibel. Vidare jobbar du strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du klarar av ett fysiskt arbete.

Både dagtid och skiftarbete förekommer, och tjänsten ställer ett visst krav på flexibilitet med arbetstiderna.

Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Krav
  • Truckkort A+B
  • Körkort B
  • Inte rädd för fysiskt arbete
Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid och skiftarbete
Omfattning
: Heltid
Lön:
Enligt gällande kollektivavtal

Start: Enligt överenskommelse

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!Om Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Område Åstorp
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.