INDUSTRIELEKTRIKER – UNDERHÅLL EL/AUTOMATION

INDUSTRIELEKTRIKER – UNDERHÅLL EL/AUTOMATION

I Sverige har JELD-WEN en gedigen historia av dörrtillverkning där vi har samlat kunskap i mer än 100 år. JELD-WEN en av världens största dörrtillverkare där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i en internationell miljö kombinerat med hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter.

Är du en industrielektriker som trivs med varierande arbetsuppgifter i högt tempo? Har du god social kompetens och en vilja att utvecklas? Vill du arbeta med underhåll och förbättringar av maskiner och produktionslinjer? Då är detta kanske rätt utmaning för dig.

På Swedoor/JELD-WEN i Åstorp är vi i full fart med att bygga en ny fabriksorganisation som ska möta alla nya utmaningar vi har framför oss. Vi skapar nya strukturer, arbetssätt och roller som ska hjälpa oss bygga en effektiv och flexibel dörrproduktion i världsklass. Vi söker nu efter en driven person med rätt kompetens som vill vara med på denna resa och vara en del av vår underhållsorganisation. Du kommer vara en nyckelspelare i arbetet med att säkra och utveckla tillgängligheten på vår maskinpark. Du kommer också att vara en viktig spelare i projektering/inköp av nya maskiner ur ett automationsperspektiv.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden omfattar:
 • Felsöka och åtgärda/eliminera problem på produktionsutrustning gällande el och automation.
 • Utföra förebyggande underhåll inom el och automation
 • Initiera och deltaga i förbättringsarbeten och investeringsprojekt gällande el och automation.
Tjänsten är på heltid (dagtid) med placering i Åstorp. Du ingår i ett team om fem personer och rapporterar till vår underhållschef för el.

För att lyckas i rollen behöver du ha följande kvalifikationer/egenskaper:
 • Utbildning inom El och/eller Automation
 • Erfarenhet som industrielektriker inom tillverkningsindustrin
 • Erfarenhet från felsökning av el- och styrutrustning med PLC och el-schema.
 • Goda kunskaper inom PLC och automation.
 • Goda kunskaper om el-material och komponenter.
 • God datorvana
 • God administrativ förmåga
 • Vara stresstålig och trivas med variation och ett högt arbetstempo.
 • Har du kunskap att själv programmera PLC och skapa el-scheman är det klart meriterande.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och minst grundläggande i engelska.
Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson på 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:566105/?lang=se

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

JELD-WEN Europa är den ledande dörrleverantören på den europeiska marknaden. I hela Europa strävar vi efter att tillmötesgå våra kunders önskningar och behov. Vårt sortiment är fullt av standarddörrar, exklusiva högkvalitetsdörrar, specialdörrar samt alla tänkbara projektdörrar.

Swedoor (JELD-WEN Sverige AB) producerar och levererar högkvalitativa dörrlösningar till i första hand de skandinaviska länderna. Produktsortiment innefattar allt från klassiska inner- och ytterdörrar, anpassade ljud-, brand- och säkerhetsdörrar till extrema specialdörrar som exempelvis skyddar mot farlig röntgenstrålning.

Jeld-Wen, Swedoor, Åstorp, Dörrar, El, Industrielektriker, Automation, Underhållstekniker, PLC
Mer info
Kontaktperson Helena Heijmink
Telefon 070540342
Email Mejla Helena Heijmink
Område Åstorp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (40 dagar kvar)