Servicetekniker inom fordon- och lantbruksmaskiner!

Servicetekniker inom fordon- och lantbruksmaskiner!

Nu söker vi för kunds räkning servicetekniker till företag inom lantbruks- och grönytemaskiner. Har du erfarenhet inom arbete med tunga fordon eller en utbildning inom fordonsteknik? Är du serviceminded och gillar nya utmaningar? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksamma leverantörer inom lantbruks- och grönytemaskiner, de levererar mängder av produkter med hög kvalité och bra service.
Företaget erbjuder en mängd utbildningar, såväl interna som externa, för att du alltid ska ha kunskap om de senaste maskinerna som de erbjuder kunderna. Företaget har en målsättning som innebär att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för varumärket, kunden ska alltid vara i fokus!

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att lägga störst fokus på service, underhåll och felsökningar och på att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer, arbeta med service, utrustning och felsökning och övriga reparationsarbeten. I rollen ingår även att felsöka, plocka isär, rengöra, kontrollera och justera eller byta ut felaktiga eller utslitna delar. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta dagtid. Arbete sker både i verkstad och ute på fält hos kunderna. Tjänsten erbjuder ett roligt och utmanande arbete i ett företag på framkant och planerar att tillsättas omgående.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten ser vi att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, då det i arbetet ingår en del kundkontakter. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Du är en lagspelare med positiv inställning!

För tjänsten krävs även:
  • Fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon, lantbruks maskiner.
  • Att du behärskar engelska språket.
  • Har B-körkort.
  • Har god datorvana och kunskaper inom el/hydraulik samt kan läsa schema för dessa.
Vi tillämpar löpande urval i denna process, tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag. Om du går vidare till nästa steg i processen kommer du vidare bli kontaktad av företaget!

Sökord: Lantbruk, Fordon, Underhåll, Maskintekniker, Servicetekniker

Sökord: Lantbruk, Fordon, Underhåll, Maskintekniker, Servicetekniker
Mer info
Område Åstorp
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com