Sales Assistent sökes till Ecophon i Hyllinge!

Sales Assistent sökes till Ecophon i Hyllinge!

Är du serviceminded och besitter en ekonomisk förståelse? Är du redo för nya utmaningar inom ett spännande internationellt företag? Då kan du vara rätt kandidat för tjänsten!

Information om uppdraget:

Saint-Gobain Ecophon utvecklar, tillverkar och marknadsför akustiksystem som bidrar till en god arbetsmiljö och till människors välbefinnande och prestationsförmåga. Vår kund har verksamhet i 20 länder och representerar ytterligare 30 länder världen över med sina omkring 800 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Hyllinge utanför Helsingborg. Ecophon tillhör Saint-Gobain koncernen.

Som Sales assistent har du kontakt och erbjuder service både internt och externt. Du har bland annat kontakt med alla medarbetare inom Ecophon Sverige men även arkitekter och kunder externt.
Ansvarsområde och arbetsuppgifter:
  • Kredithantering av kunder (Spärrorder, uppföljning och kreditbedömning)
  • Kundregister, Back up
  • Klassningslistor, Back Up
  • Leveransöverenskommelser, Back up
  • Hantering av produktprover, beställningar utskick mm
  • Vid behov stödja övriga resurser inom BU Sverige
Detta är en bemanningslösning vilket innebär att slutgiltig kandidat kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund. Det är ett uppdrag på 6 månader, för rätt person kan det finnas chans till förlängning - annars är det ett tidsbegränsat uppdrag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett öga för service och alltid vill leverera effektivitet utan att hämma på kvalitén. Du anser dig vara en god kommunikatör och kan därmed arbeta både självständigt och i team. Att vara noggrann och strukturerad är en självklarhet i ditt arbete. För att behärska rollen för du ha en ekonomisk förståelse och Excel kompetens.

Krav:
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande teoretisk eller praktisk erfarenhet
  • Kunskap i engelska
  • God datavana - önskvärd erfarenhet av SuperOffice och Faktabase
  • Svenska flytande i tal och skrift
Är du kandidaten vi söker? Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Åstorp
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com