Nyexaminerad ingenjör sökes som vill utvecklas i en internationell miljö!

Nyexaminerad ingenjör sökes som vill utvecklas i en internationell miljö!

Som Junior produktingenjör kommer du ingå i Technical Marketing Team som idag består av sju medarbetare och en chef. I gruppen arbetar specialister som hanterar Ecophons produkter genom sin livscykel.

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär att du tillsammans med andra produktingenjörer ansvarar för produktvalidering, produkttestning och teknisk dokumentation av befintliga produkter. Tjänsten är placerad på vår centrala marknadsavdelning vilket innebär internationella kontakter där du kommer att ha kontakt med våra affärsenheter runt om i världen i produkt- och teknikfrågor. I rollen ingår det också ett nära samarbete med övriga avdelningar på Ecophon i Hyllinge.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta i nära samarbete med övriga produktingenjörer och stödja dem i olika aktiviteter
  • Strukturera, uppdatera och tydliggöra teknisk information om våra produkter på interna och externa plattformar.
  • Koordinera produkttestning till externa laboratorier (t.ex. provtagning, frakt)
  • Ansvara för Ecophons produktsortiment gällande belysning: se till att produkterna överensstämmer med marknadens krav och att korrekt dokumentation finns tillgänglig.
  • Vara en resurs för Ecophons interna och externa utbildningar samt kundbesök (installatörer, arkitekter)
  • Delta och vara tillgänglig för diverse aktiviteter och projekt inom avdelningen och den centrala marknadsavdelningen.
Detta söker vi:

Du får gärna vara nyexaminerad ingenjör från högskolan eller nyligen börjat din arbetslivskarriär med en teknisk inriktning. Det viktigaste är att du har en positiv inställning, en vilja att förbättra saker och vill utvecklas tillsammans med oss. Besitter du praktisk erfarenhet av CAD, BIM, eller databashantering är det meriterande. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.
Som person har du en god kommunikativ förmåga och dina färdigheter i att strukturera och organisera är mycket goda. Du är en "doer" med förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt utan att tappa fokus på detaljerna. Du besitter också praktiska färdigheter. Du har lätt för att knyta kontakter och värdesätter ett stort kontaktnät.
Du bör trivas med att arbeta i en dynamisk och snabbrörlig miljö. Passion, kompetens och innovation är våra kärnvärden som genomsyrar våra produkter, vårt dagliga arbete och vårt sätt att vara, och vi önskar att du delar dessa kärnvärden med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Hyllinge.

I denna processen samarbetar vi med StudentConsulting och hänvisar alla ansökningar till ansvarig rekryterare på uppdraget Dajana Sutalo.

Om arbetsgivaren:

" Vår mission är att bidra till en bra arbetsmiljö för ögat, örat och själen"
Ecophon Group utvecklar, tillverkar och marknadsför akustikprodukter och system för tak och vägg. Våra lösningar finns över hela världen, och uppfyller de ökande önskemålet om en bra ljudmiljö där människor arbetar och kommunicerar. Huvudkontoret ligger i Hyllinge, strax utanför Helsingborg. Egna produktionsanläggningar finns i Sverige, Danmark, Finland och Polen. Företaget ingår i den globala koncernen Saint-Gobain, som är ett av världens 100 ledande industriföretag.
Mer info
Område Åstorp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com