Teknisk Utvecklingsingenjör

Teknisk Utvecklingsingenjör

Vi på Ecophon tycker att alla förtjänar en bra ljudmiljö. Vi drivs av att skapa optimala ljudmiljöer för människor att vistas i. Vi söker nu en teknisk utvecklingsingenjör till vår globala Projekt- och teknikutvecklingsavdelning. Vi letar efter dig som är mål- och resultatinriktad, tekniskt kunnig och har en vilja att driva projekt i en global industriell miljö. Känner du igen dig, välkommen att söka jobbet hos oss!

Arbetsuppgifter

Som Teknisk utvecklingsingenjör hos oss kommer du att arbeta med varierande utvecklings- och investeringsprojekt inom Saint Gobain Ceilings. I projekten har du det övergripande ansvaret från utvecklingsfas till industriell implementering. Ditt uppdrag tillsammans med avdelningen Ceilings Technical Development är att utarbeta specifikationer för ny produktionsutrustning, utveckla industriella standarder och implementera dessa i vår tillverkning. Du kommer att arbeta i ett team med projektledare och ingenjörer och kommer att ha nära samarbete med våra produktionsenheter i andra länder.

Bakgrund och egenskaper

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse tillsammans med goda kunskaper inom projektledning. Vi tror att du har en relevant högskole-/civilingenjörsutbildning med inriktning mot maskinteknik eller automationsteknik. Du kan vara nyutexaminerad alternativt ha några års erfarenhet. Det viktigaste är att du har ett stort intresse av teknik och har god planeringsförmåga. Vi arbetar med Inventor, det är en merit om du kan det, men är inget krav.

Som person är du strukturerad, självständig och resultatinriktad. Du har en god förmåga att se helheten i projekt och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du har en positiv läggning och är en duktig lagspelare. Goda kunskaper i engelska och svenska krävs. Resor ingår i arbetet, så du måste vara mobil och också beredd på att vistas i sammanhängande perioder utomlands under genomförande av projekt.

Passion, kompetens och innovation är våra kärnvärden som genomsyrar våra produkter, vårt dagliga arbete och vårt sätt att vara, och vi önskar att du delar dessa kärnvärden med oss!

Frågor och mer information om tjänsten

Magnus Helgewall, Technical Director Ceilings, svarar gärna på dina frågor. Unionens representant är Madelene Cannerhagen. Du når dem båda på telefon 042-17 99 00.
Mer info
Område Åstorp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ecophon.com
Sista ansökningsdag 2 jan 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ecophon develops, manufactures and markets acoustic products and solutions for ceilings and walls. Our head office is located just outside Helsingborg. We have production facilities in Sweden, Denmark, Finland and Poland. Ecophon is part of the global company group Saint-Gobain, which is one of the 100 leading industrial companies in the world.