Affärsjurist

Affärsjurist

Drivs du av och tycker att det är stimulerande att vara med och påverka kommer du att trivas hos oss.
Vi på Ecophon tycker att alla förtjänar en bra ljudmiljö. Vi drivs av att skapa optimala ljudmiljöer för människor att vistas i.

I ett led att ytterligare förbättra och effektivisera våra interna strukturer, supportera vår organisation i allmänjuridiska frågor samt stödja vår affärsutveckling söker vi nu en Affärsjurist. I rollen kommer du att få möjligheten att arbeta brett med löpande affärsjuridisk rådgivning till verksamheten. Du kommeratt ha breda kontaktytor inom företaget men också med Saint-Gobains juridiska avdelning i Paris. Tjänsten är nyinrättad varav rätt person kommer att få stora möjligheter att påverka positionens innehåll och utveckling. Du kommer att rapporterar till Strategy, Organization & HR Director och är placerad i Hyllinge, utanför Helsingborg.

Arbetsuppgifter
  • Löpande stödja verksamheten gällande att rutiner, verktyg och processer utvecklas och underhålls utifrån det juridiska perspektivet
  • Bevaka och implementera nya och förändrade regelverk från myndigheter
  • Se till att bolagets styrningspolicy uppdateras regelbundet och följer tillämpningen av Saint-Gobains riktlinjer och policies
  • Hantera gruppens GDPR-system
  • Ge råd och stöd till chefer i juridiska frågor relaterade till affärsverksamhet, kommersiella kontrakt, partnerskap, tvister etc.
  • Granska avtal, kontrakt och andra juridiska handlingar
  • Bidra till affärsutvecklingsmöjligheter inklusive avtalsupplägg med företagets partners, förvärv eller partnerskapsmöjligheter
Bakgrund och egenskaper
Du har en juristexamen samt minst 5 års erfarenhet av relevant kvalificerad affärsjuridiskt arbete i ett bolag eller på en advokatbyrå. Vi ser att du är initiativrik, självgående med ett starkt eget driv. Du behöver vara analytisk med ett strategiskt tänk och trivas med att arbeta i en internationell miljö. Då du kommer att jobba nära affärssidan är det även av vikt att du har en god förståelse och ett genuint intresse för affärerna och ekonomi. Du har lätt för att kommunicera med andra och har en mycket god förmåga att etablera och bibehålla goda relationer med bibehållen integritet. Det svenska och engelska språket behärskar du väl i tal och skrift.

Passion, kompetens och innovation är våra kärnvärden som genomsyrar våra produkter, vårt dagliga arbete och vårt sätt att vara, och vi önskar att du delar dessa kärnvärden med oss!

Frågor och mer information om tjänsten
Carl-Magnus Svenningsson, Strategy, Organization &HR Director (042-17 99 96) svarar gärna på dina frågor. Unionen representant är Madelene Cannerhagen (042-17 99 18).

Om du vill utveckla vår verksamhet och göra skillnad, är tjänsten som Affärsjurist på Ecophon perfekt för dig.

Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2019.
Mer info
Område Åstorp
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ecophon.com
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ecophon develops, manufactures and markets acoustic products and solutions for ceilings and walls. Our head office is located just outside Helsingborg. We have production facilities in Sweden, Denmark, Finland and Poland. Ecophon is part of the global company group Saint-Gobain, which is one of the 100 leading industrial companies in the world.