Innesäljare till ett marknadsledande bolag

Innesäljare till ett marknadsledande bolag

North European Trust AB är en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, elcyklar och mopedbilar samt tillhörande reservdelar och tillbehör. Import sker främst från Asien men även Europa och flertalet av produkterna säljs under vårt eget varumärke Viarelli.

North European Trust AB är verksamt i Skandinavien med flera olika försäljningskanaler; Swebike genom ett 100 tal återförsäljare i Sverige. Motorsweden med webbhandel mot slutkonsumenten i Sverige, Norge och Finland. Vi har också två butiker i Åstorp samt Göteborg. Läs mer om oss på: www.motorsweden.se www.swebike.se www.motornorway.no www.motorfinland.fi eller www.facebook.com/motorsweden

Vår säljavdelning bistår våra kunder med förstklassig service och support och bidrar till att bibehålla och utveckla våra affärer. Vi expanderar ytterligare och ökar hela tiden våra marknadsandelar. Med ett stort och kvalitativt sortiment har vi alla förutsättningar att lyckas. För detta ändamål rekryterar vi nu en duktig innesäljare, som kommer vara med och bidra till att vår satsning blir framgångsrik.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som innesäljare kommer du att arbeta med att stötta främst våra svenska och norska kunder via telefon och mail. Du stöttar i frågor gällande t.ex. prisuppgifter, produktinformation, beställning och försäljning. Vidare arbetar du med uppdatering av produktutbud, marknadsanalys och kampanjer.

I tjänsten ingår också att jobba som butikssäljare under schemalagd tid, exempelvis var fjärde lördag.
Ditt arbete är således en mycket viktig del av vår framgång och din insats både syns och gör skillnad.

DIN PROFIL


Vi söker dig som brinner för att ge bästa service och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, antingen från ordermottagning, försäljning, och/eller kundservice. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska . God datorvana krävs.

Du är stresstålig och bra på att prioritera, vilket kommer dig väl till pass i en roll med många varierande arbetsuppgifter. Vidare är du en social person med hög förmåga till flexibilitet och proaktivitet. Delar du dessutom vår stora passion för motorbranschen så kommer du att passa in mycket väl hos oss.

På North European Trust AB erbjuds du en trygg anställning i ett växande och marknadsledande bolag. Tillsammans med tjugo kollegor arbetar du i helt nyrenoverade lokaler i Åstorp strax utanför Helsingborg.

Kontaktperson North European Trust:


Peter Görborn Mail. peter.gorborn@netab.com Tel. 072-0808066
Försäljningschef
Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Peter Görborn
Telefon 072-0808066
Email Mejla Peter Görborn
Område Åstorp
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (4 dagar kvar)