SUPERVISOR - INSTALLATION & MONTAGE

SUPERVISOR - INSTALLATION & MONTAGE

KNAPP går en mycket spännande framtid till mötes. Vi står inför stora utmaningar men också fantastiska möjligheter. Vi ingår i en koncern som arbetar med världsledande teknik och för rätt person finns mycket goda möjligheter att få arbeta med spännande projekt, intressanta produkter i en dynamisk miljö med högt i tak och trevliga kollegor. Vill du vara med och göra skillnad kan detta vara rätt utmaning för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi erbjuder arbete i ett internationellt företag med världsledande högteknologiska produkter och spännande kunder som Elgiganten, ICA, Elektroskandia, Axfood, Dior, SPAR, Estee Lauder och Apotek 1 är bara ett axplock. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:

  • säkerställa tidplan samt kvalitet för installation
  • planera och optimera resurser
  • leda underleverantörer på site
  • säkerställa att vi följer gällande arbetsmiljölagar och interna rutiner
  • att aktivt arbeta för "hälsa och säkerhet"
  • för mindre installationer kan även eget installationsarbete krävas
Uppdragen sker i internationell miljö och tjänsten innebär ett stort antal resdagar per år. Våra installationsprojekt varar ofta i 1-3 månader i stöten varför en privat situation som möjliggör resande i framför allt Europa men också övriga världen är ett absolut krav. Tjänsten är på heltid och du tillhör siten i Åstorp där du också rapporterar till vår chef för Project and Delivery. Du blir del av ett härligt team och för rätt kandidat finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du har gärna minst gymnasiekompetens och kunskap inom ett eller flera av följande områden: mekanik, elektronik och automation. Vidare har du god kunskap inom installationsverksamhet och tidigare erfarenhet av montageledning anses meriterande liksom erfarenhet av våra och/eller andra likvärdiga produkter. Körkort för bil är ett krav för denna tjänst.

Du fungerar som ambassadör för verksamheten och förstår vikten av att bygga och underhålla goda relationer med kunder, kollegor och chefer. Du talar och skriver svenska och/eller engelska utan hinder och har minst grundläggande kunskaper i MS Office. Kunskaper i tyska och polska är meriterande liksom erfarenhet av arbete med hälsa och säkerhet.

Du ser möjligheter i allt och anpassar dig snabbt vid förändringar. Att prioritera och ta ansvar är naturligt för dig. Som person är du en driven lagspelare som målmedvetet driver en installation i mål. Du är service minded, flexibel och en god förebild för dina kollegor. För oss är det viktigt att du är öppen och har en god kommunikativ förmåga. Du har en stark problemlösningsförmåga, är effektiv och engagerad.

Vi välkomnar mångfald bland profilerna och för en jämnare könsfördelning välkomnar vi kvinnliga sökande.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska eller engelska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena
Heijmink via 070-554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070-554 05 04. Vi arbetar med urvalet löpande. Du ansöker om tjänsten genom denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:267700/ Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

Sökord: KNAPP, Installation, Montage, Materialhantering, Logistik, Lagerlösning, Automation, Mekanik, Elektronik, Teknik, Tekniker, Servicetekniker, Underhållstekniker, Serviceingenjör, Underhållsingenjör,Supervisor, Service, Underhåll
Mer info
Kontaktperson Helena Heijmink
Telefon 070-554 03 42
Område Åstorp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 5 juli 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KNAPP AB är en del av den österrikiska koncernen KNAPP AG. I Sverige är vi ca 140 anställda och omsätter ca 350 miljoner kronor. Koncernen har ca 4000 anställda och en omsättning på ca 800 miljoner euro. Vi är en komplett leverantör av olika typer av manuella och automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem. Det innebär att vi säljer och levererar allt från egenutvecklade programvaror (WMS/WCS-system) till PLC-styrning samt mekanisk utrustning. Ofta levererar vi stora lagerlösningar där vi har ett totalt funktionsansvar gentemot kunden. Vårt huvudsakliga arbetsområde är den europeiska marknaden, men våra installationer, produkter och verksamhetsområden globaliseras allt mer.

Välkommen att läsa mer om oss på www.knapp.com och www.youtube.com