CONTROLLER / REDOVISNINGSEKONOM

CONTROLLER / REDOVISNINGSEKONOM

KNAPP går en mycket spännande framtid till mötes. Vi står inför stora utmaningar och fantastiska möjligheter. Vi ingår i en koncern som arbetar med världsledande teknik och för rätt person finns mycket goda möjligheter att få arbeta med spännande projekt, intressanta produkter i en dynamisk miljö med högt i tak och trevliga kollegor. Vill du vara med och göra skillnad kan detta vara rätt utmaning för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Redovisning och analys av lagret
 • Kontroll och uppföljning av projektredovisning
 • Beräkning och uppföljning av produktkalkyler
 • Kontroll av företagets interndebitering och tidredovisning
 • Skapande och utveckling av rapporter, rutiner och processer
 • Aktivt deltagande i månadsbokslut och andra arbetsuppgifter inom ekonomifunktionen
Tjänsten är på heltid med placering i Åstorp. Du ingår i team om fyra personer och rapporterar till vår Redovisningschef.

Kvalifikationer (krav)
 • Högskoleexamen inom företagsekonomi
 • Tre års arbetslivserfarenhet som controller i närtid i ett tillverkande företag
 • God kunskap inom kalkylering
 • Avancerad användare av Excel
 • Van vid att arbeta/hämta information från externa databaser
 • Obehindrade kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
Kvalifikationer (meriterande)
 • Vana av ExOpen
 • Erfarenhet av Movex och SAP
 • Bakgrund som revisorsassistent
Som person är du positiv, självgående och har lätt för att samarbeta. Du uppskattar utveckling och har god initiativförmåga. Vidare är du analytisk, noggrann, har god problemlösningsförmåga samt är duktig på att planera och prioritera din tid.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett internationellt företag med världsledande högteknologiska produkter och mycket intressanta och spännande kunder. Du blir del av ett fantastiskt team med god stämning och trevliga kollegor och för rätt kandidat finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi har friskvårdsbidrag och du kommer att ha tillgång till gym.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:232020/
Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

KNAPP, Åstorp, controller, controlling, redovisning, redovisningsekonom, produktion, tillverkning
Mer info
Kontaktperson Helena Heijmink
Telefon 0705540342
Område Åstorp
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 15 dec (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KNAPP AB är en del av den österrikiska koncernen KNAPP AG. I Sverige är vi ca 130 anställda och omsätter ca 350 miljoner kronor. Koncernen har ca 3600 anställda och en omsättning på ca 800 miljoner euro. Vi är en komplett leverantör av olika typer av manuella och automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem. Det innebär att vi säljer och levererar allt från egenutvecklade programvaror (WMS/WCS-system) till PLC-styrning samt mekanisk utrustning. Ofta levererar vi stora lagerlösningar där vi har ett totalt funktionsansvar gentemot kunden. Vårt huvudsakliga arbetsområde är den europeiska marknaden, men våra installationer, produkter och verksamhetsområden globaliseras allt mer. Välkommen att läsa mer om oss på www.knapp.com och www.youtube.com