EKONOMIASSISTENT - LEVERANTÖRSRESKONTRA

EKONOMIASSISTENT - LEVERANTÖRSRESKONTRA

Vi utökar vårt finansteam och söker omgående en ekonomiassistent. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår:
  • Matchning av leverantörsfakturor
  • Kontoavstämningar
  • Momsavstämning
  • Dokumentering och arkivering utav internkontroller (SOX)
  • Diverse administration
Tjänsten är på heltid med placering i Åstorp strax utanför Helsingborg. Du rapporterar till vår Financial Controller och arbetar i nära samarbete med övriga medarbetare (ca 10) på ekonomiavdelningen. Tjänsten är förknippad med arbetstoppar ett par dagar per månad vilket innebär att det är en förutsättning att du, vid dessa tidpunkter, har en privat situation som möjliggör arbete utanför ordinarie kontorstider.

Bakgrund och personlighet
Du har en relevant eftergymnasial utbildning (KY, YH, IHM eller motsvarande) och ett par års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter i närtid. Saknar du arbetslivserfarenhet vill vi att du har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning. Oavsett bakgrund har du en god uppfattning om debet och kredit, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet från ett internationellt tillverkande företag är meriterande men inget krav liksom erfarenhet av SOX.

Som person är du prestigelös, strukturerad och noggrann. Vidare är du sifferorienterad, service minded och ser vad som behöver göras.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett socialt och trevligt team med spännande och utmanande arbetsuppgifter. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink070-554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson070-554 05 04.

Sökord: Jeld-Wen, Åstorp, Ekonomiassistent, Ekonomi, Ekonom, Kundreskontra, Financial Assistant
Mer info
Kontaktperson Helena Heijmink
Telefon 070-554 03 42
Område Åstorp
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Sverige har JELD-WEN en gedigen historia av dörrtillverkning där vi har samlat kunskap i mer än 100 år. JELD-WEN är en av världens största dörrtillverkare där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i en internationell miljö kombinerat med hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter.