Vi söker chaufförer med CE-kort och YKB-utbildning till vårt team på Ekdalen! Du utgår från vår bas i Åstorp/Nyvång.

Dina arbetsuppgifter är att lasta och lossa material på olika produktionsanläggningar såsom biogasanläggningar, livsmedelsproduktion eller slakterier. Daglig inspektion av ditt fordon och rapportering av eventuella skador/avvikelse. Avvikelserapportering vid behov.

Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull problemlösare, van att arbeta självständigt. Vi tror också att du är social och självklart alltid har ett bra bemötande mot både kunder och kollegor. Du är ordentlig, och varsam med fordon och arbetsredskap. Du är också mån om att vara delaktig i våra mål, såväl miljömässiga som ekonomiska. Det är ett plus om du har erfarenhet av att köra tankbil sedan tidigare.

Att arbeta på Ekdalen innebär att du är del i ett team som jobbar för att möta kundens önskemål och förväntningar. Våra värderingar utgår från flexibilitet, service, pålitlighet, utveckling, empati och tillit. Kostnadsmedvetenhet såväl som kreativitet och nyfikenhet genomsyrar våra medarbetare.

Vi erbjuder dig ett flexibelt schema med möjlighet att i perioder arbeta mer eller mindre, samtidigt som vi har kontinuitet på körningarna. Våra fordon är moderna och utrustade med digitalt trafikplaneringsprogram, samt följer de senaste miljökraven Euro6. Vi satsar kontinuerligt på både team och fordon, utveckling och innovation.

Tillträde omgående
Arbetstiderna är varierande enligt schema
Vi följer kollektivavtal
Provanställning tillämpas
Endast ansökan per mail till ulf@ekdalen.com
Vid frågor ring Ulf Wäktare 0708-15 58 58
Mer info
Kontaktperson Ulf Wäktare
Email Mejla Ulf Wäktare
Område Åstorp
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ekdalen.com/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ekdalen är en innovativ och framåt aktör inom transporter av material till och från biogasanläggningar. Vår verksamhet är marknadsledande på området och vi arbetar idag över hela Sverige. Våra lastbilar följer de senaste miljökraven Euro6 och vi utrustar bilarna med ett digitalt trafikplaneringsprogram vilket ökar precision och säkerhet från beställning till fakturering.