Projektkonstruktör till EMVE

Projektkonstruktör till EMVE

Poolia söker för rekrytering till EMVE en utvecklingsintresserad och engagerad Projektkonstruktör. Tjänsten är på heltid och placerad vid huvudkontoret i Åstorp. Vill du arbeta i ett långsiktigt och framgångsrikt familjeföretag? Är du intresserad av en tjänst som ger möjlighet till personlig utveckling i en internationell miljö? Välkommen med din ansök så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en kvalificerad och varierad tjänst med många kontakter i ett framgångsrikt bolag som kännetecknas av korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och en närhet till sina kunder.

Du kommer att stödja säljarna med layoutritningar i AutoCAD och produktionen internt med ritningar i Inventor. Du kommer att arbeta med kundprojekt i hela världen. Tjänsten innebär även kontakter med leverantörer och underentreprenörer.

Internt kommer du att samarbeta med Produktion (verkstad), Utveckling och Marknad.

Vissa resor med övernattningar ingår i tjänsten.

Du rapporterar till Produktionschefen.

Utbildning/Erfarenhet

Du är gymnasieingenjör, YH-/KY-utbildad ingenjör eller högskoleingenjör alternativt att du har annan relevant påbyggnadsutbildning.

Vi tror att du minst har 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/ansvarsområden (CAD-/konstruktionserfarenhet). Du har också ett allmänt tekniskt intresse.

Har du tidigare erfarenhet av projektkonstruktion är det meriterande. Jobbar du redan idag i en närliggande bransch är det mycket värdefullt och meriterande.

För tjänsten krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi vill att du behärskar Office-paketet, AutoCAD (2D) och Inventor (3D) samt har erfarenhet av affärs-/MPS-system. Tidigare erfarenhet av Monitor är meriterande.

För att vara framgångsrik tror vi att följande egenskaper är viktiga:
  • Ansvarstagande och självgående
  • Strukturerad och noggrann
  • Målmedveten och kunna prioritera
  • Samarbetsinriktad och kommunikativ
  • Social kompetens - prestigelös och jordnära
  • Kundorienterad
B-körkort krävs för tjänsten.

EMVE Sweden

EMVE är ett familjeföretag med ca 43 anställda och en omsättning på ca 100 Mkr.

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för skonsam hantering av grönsaker och livsmedel. Vi representerar mer än 100 års kompetens för leverans av maskiner till potatis, morot, grönsaker och livsmedelsindustrier. Vi står för hög kvalitet, service och funktionspålitlighet baserad på modern teknik.

EMVE projekterar

Vi är specialist på att projektera och skräddarsy produktionslinjer i nära samarbete med kunden. Våra produktionslinjer karaktäriseras av skonsam och rationell hantering av produkten. Vårt maskinutbud har en stor spännvidd. Allt från mottag, sortering, tvättning, silobuffertering, provtagning vidare till paketering och palletering. Även maskiner för skalning och process ingår i sortimentet.

EMVE levererar

Vi erbjuder nyckelfärdig utrustning, dvs allt ingår såsom frakt, montering, manöversystem och utbildning. Vi möter konsekvent livsmedelsindustrins högt ställda krav på hygien tillförlitlighet, underhållskrav och säkerhet

Se vidare www.emve.com för närmare information om bolaget.
Mer info
Område Åstorp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.