Försäljningschef sökes till Emballator Tectubes AB

Försäljningschef sökes till Emballator Tectubes AB

Emballator Tectubes Sweden AB fortsätter sin satsning mot nya marknader och söker i samband med det en försäljningschef till sina två siter i Hjo och Åstorp.

Om kundföretaget

På Emballator Tectubes har vi en över 100 år lång tradition av att utveckla, designa och producera tuber. Vi är marknadsledande på tuber i Skandinavien och totalt producerar våra två fabriker i Hjo och Åstorp över 300 miljoner tuber om året. Vår vision är att vara kundens självklaraval av tubleverantör i Norra Europa.

Mer information finns på www.tectubes.com och www.herenco.se

Dina arbetsuppgifter

Som försäljningschef ansvarar du för säljteamet i Hjo och Åstorp. Du kommer vara drivande i att skapa en stark sälj- och marknadskultur i bolaget, utveckla nya affärer samtidigt som befintliga kunder/samarbeten vidareutvecklas. Tjänsten innebär en stor del eget operativt försäljningsansvar för nya och befintliga kunder vilket innebär prospect-bearbetning, framtagande av offerter, kundbesök, prisförhandlingar med mera. Vidare har du ansvar för budget, prognos och uppföljning när det gäller volym och omsättning samt avdelningsbudget. Stort fokus på nyförsäljning genom att bearbeta nya kunder, segment och marknader. Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och rapporterar löpande till VD.

Din profil

Vi söker dig med högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet med ekonomisk eller teknisk bakgrund. Då man har möjlighet att vara med i hela processen, från produktion till sälj-stadiet, är det viktigt att ha intresse/erfarenhet inom både teknik och sälj. För att passa in i rollen har du erfarenhet av komplex/teknisk B2B-försäljning i ledandebefattning. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkningsindustrin, gärna förpackningsbranschen.

Som person är du samarbetsvillig, ansvarstagande samt resultatinriktad. Du är en affärsman som värderar långsiktigt relationsbyggande, har ett eget driv och vågar prova dig fram med dina egna idéer. Rollen innebär stor frihet under ansvar vilket innebär att du är initiativtagande och självgående med ett genomgående lönsamhetstänk. Det finns goda möjligheter att vidareutveckla sig inom koncernen då Tectubes tillhör en större säljorganisation i form av Emballatorkoncernen och Herenco.

Övrigt

Du kommer att arbeta på båda siterna i Hjo och Åstorp. Engelska är ett krav då företaget har kunder såväl inom Norden som Europa och övriga delar av världen.
Mer info
Område Åstorp
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Emballator Tectubes ingår i Emballator-gruppen som marknadsför, utvecklar och producerar förpackningslösningar under den gemensamma devisen "Förpackningar som gör livet enklare". Gruppen består av 7 st bolag med produktion i Sverige, Finland och Storbritannien.