Dogman söker Teamleader till Innesälj / Kundservice

Dogman söker Teamleader till Innesälj / Kundservice

Är du en naturbegåvning när det kommer till kundservice? Kan du skapa nyfikenhet och förtroende hos kunden på ett kick? Ser du dig som en naturlig och inkluderande stabil ledare? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Som teamleader för innesälj / kundservice-avdelningen på Dogman leder du ett team på sju personer som utvecklar vår försäljning i Sverige, Norge och Finland (B2B+B2C). Det gör du genom säljsamtal/säljkontakt till befintliga och nya kunder, upprätthålla god servicegrad och uppnå merförsäljning vid all form utav kundkontakt.

Tillsammans med avdelningen jobbar du mot tydliga mål inom ert gemensamma säljdistrikt. Utöver försäljning ligger fokus på att förenkla vardagen för våra kunder genom att guida dem till rätt produkter, hantera reklamationer och krediteringar och bistå vid godssökning. I rollen har avdelningen även ansvar för den administrativa hanteringen av bolagets export, dvs försäljning till EU såväl som tredje land.

Du ingår i ett härligt gäng på sju personer, varav två i Norge och Finland där ni jobbar tätt tillsammans för att nå avdelningens gemensamma mål. Ni jobbar kreativt fram nya försäljningsmöjligheter och verkar för att kunderna får en så bra och kostnadseffektiv transport som möjligt. I arbetet samarbetar du med många av våra andra funktioner inom bolaget, så som utesäljare, KAM, lager, inköp och ekonomi.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs bäst när du får hjälpa kunden till bästa möjliga köpupplevelse. Detta uppnår du genom att vara lösningsorienterad och alltid sätta kundupplevelsen i fokus. Din kreativitet och ditt orädda arbetssätt gör att du sätter höga mål och motiveras av att jobba mot dem. Du trivs i bolag i tillväxt där nya idéer och högt tempo tillhör vardagen. Du är en naturlig ledare som alltid sätter laget framför jaget och gör det tillsammans med ditt team.

Dina kollegor uppskattar dig för din prestigelöshet, ditt engagemang och att du alltid är beredd att kavla upp armarna och hjälpa till när det behövs!

För att nå framgång i den här rollen tror vi att du har ett lika stort intresse för våra bästa vänner som vi, ett sinne för affärer och erfarenhet från FMCG. Vi ser gärna att du brinner lite extra för ridsport och är kunnig inom häst och ryttartillbehör.

Vad erbjuder vi?

Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade. Det är självklart tillåtet att ta med sig hunden till jobbet!

Sysselsättningsgrad: 100%
Rapportering sker till: Supply Chain Director
Placering: Åstorp
Tillträde: Så fort som möjligt. Vi tillämpar löpande urval.

Några av våra medarbetare beskriver oss så här.

"Oändliga förmåner till anställda, en grym laganda och arbetsplatskultur samt mycket goda utvecklingsmöjligheter till de som visar framfötterna är några nyckelord som beskriver varför Dogman är en av de mest generösa arbetsplatser jag kommit i kontakt med."

"Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"

"Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst" och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Jönsson, Supply Chain Director på mail roger.jonsson@dogman.se alternativt telefon +46 73 633 75 01.

Välkommen med din ansökan!

Om Dogman

AB Dogman är en av Nordens ledande aktörer inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman och Jacson med visionen om att skapa "Det Bästa Valet för Bästa Vännen". Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Dogman är grundat 1965, har drygt 200 anställda och ägs av BrA Invest.

I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi 33 butiker i Sverige och Norge. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke. E-handel som affärsområde startade två år tidigare då en mindre norsk aktör förvärvades.
Mer info
Område Åstorp
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)