Marknadsassistent

Marknadsassistent

Du kommer att vara delaktig i alla arbetsuppgifter och bidra i det dagliga arbetet på vår e-handels- och marknadsavdelning. Du är initiativrik, självgående och flexibel och tar med entusiasm tag i de uppgifter som behöver göras. Vill du ha en stor bredd i dina arbetsuppgifter och vara involverad i marknadsföringen i ett e-handelsföretag i kraftig expansion, då är det här rätt tjänst för dig. Du kommer att arbeta med branschledande varumärken och produkter som gör körningen säkrare och fordon snyggare. Vi erbjuder dig personlig utveckling och ett stimulerade jobb tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

Diodhuset är ett framgångsrikt tillväxtföretag som utvecklar och marknadsför innovativ fordonsbelysning till eftermarknaden. Vi strävar efter hög kundnöjdhet och långsiktiga kundrelationer och arbetar tillsammans i högt tempo mot högt uppställda mål.

Vi söker dig som har en utbildning och arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och e-handel. Du är en kreativ person som kan uttrycka dig väl i skrift och har känsla för bild, färg och form. Du har ett öga för både detaljer och helhet, trivs i en strukturerad och ordningsam miljö och jobbar snabbt men noggrant. Du är en prestigelös teamplayer som gärna tar egna initiativ likväl som du kan följa instruktioner.

Arbetsuppgifter
 • Uppdatera och underhålla vår webbshop.
 • Administrera och underhålla sociala medier.
 • Skriva intresseväckande och kommunikativ text.
 • Grundläggande bildbehandling och grafisk produktion.
 • Producera material för webb och tryck.
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Kompetenser
 • Dokumenterad erfarenhet av liknande uppdrag.
 • God dator- och systemvana.
 • Kunskap i Photoshop, InDesign, Illustrator, MS Office.
 • Meriterande med kunskap i Magento2, PWA, PIM, HTML, CSS och Google Analytics.
 • Meriterande med kunskap i Visma Administration och Lime CRM.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en intressant tjänst i ett stabilt företag med spännande produkter och framtid, som 5 gånger utsetts till ett Gasellföretag av Dagens Industri och 7 år i rad utsetts till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Diodhuset Sverige AB har c:a 900 återförsäljare och distributörer i Sverige, Norden och Europa, samt 22 medarbetare och kontor och lager i Åstorp utanför Helsingborg.

Mejla din ansökan eller eventuella frågor om tjänsten till David Holec, jobb@diodhuset.se (skriv Jobbansökan Marknadsassistent i ämnesraden). Sista ansökningsdag är 2021-03-07 men vi tar gärna emot din ansökan med CV och personligt brev redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Email Mejla Diodhuset Sverige AB
Område Åstorp
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.diodhuset.se
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Diodhuset har 5 gånger utsetts till ett Gasellföretag av Dagens Industri och 7 år i rad utsetts till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Diodhuset Sverige AB har c:a 900 återförsäljare och distributörer i Sverige, Norden och Europa, samt 22 medarbetare och kontor och lager i Åstorp utanför Helsingborg.