Betongarbetare sökes till vår kund Benders!

Betongarbetare sökes till vår kund Benders!

Är du nyfiken på arbetet som betongarbetare hos vår kund Benders i Åstorp? Vi tycker att arbetet passar dig som letar efter ett fysiskt arbete som kräver en ansvarsfull, kvalitetsmedveten arbetare. Här får du möjligheten att lära dig nya saker samt få en fot in på ett framgångsrikt företag.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att arbeta med truckkörning och gjutningsarbete. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Förberedelser av armering. (klippning, bockning och iläggning i form)
  • Gjutningsarbete
  • Efterbearbetning av betong. (putsning, glättning etc)
  • Rengöring av formar
Vem söker vi?

Vi söker dig med produktionsvana och som gärna utmanas av och vill jobba i en relativt krävande miljö där god fysik är en förutsättning. Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Även självständigt arbete förekommer. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av industriarbete, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har utbildning inom industrin och har erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin. Som person är du en lagspelare, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du bör vara prestigelös och ödmjuk då arbetsuppgifterna varierar.

I övrigt söker vi dig som:
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har truckkort (B1)
  • har B-körkort
Det är meriterande om du
  • har goda erfarenheter av industriell produktion
  • har tillgång till bil
  • har traverskort
Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Anställningen gäller för en person med start omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är schemalagda på dagtid.

Tjänstgöringsort är Åstorp.

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sandqvist via e-post: peter.sandqvist@lernia.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 22-11-30. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område Åstorp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.