A&O Marmor och Granit söker nu en stenhuggare till vårt team i Åstorp.

Det är inget krav att du har erfarenhet av liknande uppgifter, vi utbildar dig på plats om du är rätt person för jobbet. Arbetsuppgifterna innebär främst kantpolering och slutfinish på stenbänkskivor innan de går ut till kund, men kan också vara allehanda uppgifter som finns i ett stenhuggeri.

Framöver kan en utbildning på någon av våra CNC-maskiner bli aktuell, därför ser vi gärna dig som söker som tekniskt intresserad och gärna ha erfarenhet av CAD sedan tidigare. Det är dock inget krav då utbildning ges.

Arbetstiderna är 7 - 16 på vardagar. Helgarbeten förekommer mycket sällan men kan bli aktuellt vid högsäsongerna så som jul och sommar. Det är viktigt att du är flexibel då vi jobbar med korta ledtider från måttagning till montering.

Jobbet kan passa både kvinnor och män!

Lön enligt överenskommelse. Anställningen börjar med 6 månaders provanställning som därefter, om båda parter är nöjda, övergår till en tillsvidareanställning. Tjänsten tillträds snarast.

Om du känner att du är rätt person för jobbet så hör av dig snarast möjligt. Vi ser helst att den första kontakten sker via mail där du bifogar en kort beskrivning av dig själv som person, ditt CV samt ett foto. Eventuella frågor besvaras via mail eller telefon. Vi ber dig att inte besöka oss såvida vi inte bjudit in dig till en intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Helena Carlsson
Telefon 042-13 28 76
Email Mejla Helena Carlsson
Område Åstorp
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.marmorochgranit.se
Sista ansökningsdag 19 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A&O Marmor och Granit AB är ett familjeägt företag som tillverkar bänkskivor till kök och badrum i natursten, Silestone, Dekton och Kvartsit. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i nordvästskånska Åstorp. Besök gärna vår hemsida för mer information www.marmorochgranit.se