Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du på jakt efter ett spännande sommarjobb där du får stötta upp teamet på ett väletablerat medicintekniskt företag? Sök då sommarjobbet som produktionsmedarbetare till Essity! Ingen tidigare erfarenhet krävs. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Essitys räkning produktionsmedarbetare som kan starta omgående och vara tillgängliga för att arbeta heltid fram till vecka 28, med möjlighet till förlängning. Arbetet kommer äga rum på Abigo Medical i Askersund som ägs av Essity. Abigo Medical är ett väletablerat företag inom den medicintekniska branschen som tillverkar avancerade sårvårdsprodukter. De är dedikerade till att förbättra livskvaliteten för patienter över hela världen genom att erbjuda innovativa och effektiva lösningar för sårbehandling. Just nu upplever de en betydande ökning i deras orderläge och i takt med deras tillväxt söker de nu nya medarbetare för att förstärka deras team.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Essity. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Essitys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En spännande arbetsmiljö där du får vara en del av tillverkningsprocessen för avancerade sårvårdsprodukter.
  • Konkurrenskraftig ersättning enligt gällande avtal
  • Ett arbete i en renrum- och kontrollerad miljö där hög hygienstandard är av yttersta vikt. Essity ser till att du har rätt utrustning och klädsel för att upprätthålla högsta möjliga hygiennivå
Arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare på Essity kommer du främst arbeta med handklippning av tamponader men det kan även förekomma viss hantering av maskiner. Din snabbhet och fingerfärdighet kommer att vara värdefulla egenskaper då arbetet sker i ett högt tempo. Du kommer att vara en viktig del av produktionsprocessen och bidra till att säkerställa att produkterna håller hög kvalitet.

Vi söker dig som
Är självgående och trivs med manuellt arbete. För den här rollen fokuserar vi mer på dina personliga egenskaper än på dina tidigare erfarenheter. Du är en engagerad och noggrann person som har en stark medvetenhet om hygien och kvalitet. Vidare är du fingerfärdig och kan arbeta i ett snabbt tempo utan att kompromissa med kvaliteten. Flexibilitet när det gäller arbetstider är meriterande, då vi söker konsulter som kan arbeta enligt schemalagda eftermiddagar (måndag till torsdag 14:24 - 23:06) samt eventuella dagtidsskift.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid tidsbegränsad anställning
STAD: Askersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Mia Haaster
Email
Område
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare