Hoppa till innehåll

Timanställd processoperatör till Svensk Glasåtervinning

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Som timanställd på Svensk Glasåtervinning kommer du att utföra olika uppgifter på anläggningen enligt behov. Det innefattar att övervaka maskiner som bearbetar och återvinner glas samt sortera ut icke-återvinningsbart material. Du kommer också ansvara för renhållning och enklare underhållsarbeten. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med dina kollegor. Arbetsmiljön är fysiskt krävande och bullrig.

Timanställningen är vid behov. Det innebär att du kommer vara en tillgång när det saknas ordinarie personal. På företaget föreligger det 4-skift, behovet kommer till största sannolikhet innebära förmiddag eller eftermiddag under vardagarna. Det kan även förekomma natt och helgarbete.

Personprofil
Vi söker individer med ett genuint intresse för miljö, återvinning och teknik. Du är driven, engagerad och tar egna initiativ. Dessutom är du noggrann och ansvarstagande i ditt arbete. För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller ett annat deltidsarbete. Du bör vara över 18 år och i god fysisk form.
Vidare ser vi att:
* Du är flexibel med dina tider och kan hoppa in med kort varsel
* Du har körkort och tillgång till egen bil
* Merit om du har erfarenhet och behörighet att köra hjullastare

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som operatör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Timanställning vid behov
Arbetstid: Varierande utefter skifttiderna
Plats: Hammar


Företagspresentation
Svensk Glasåtervinning är världsledande inom glasåtervinning, söker nu efter en engagerad individ för en timanställning på deras anläggning i Hammar. Svensk Glasåtervinning, grundat 1986, spelar en nyckelroll i återvinningen av glasförpackningar i Sverige. De omvandlar gamla glasförpackningar till ny råvara och främjar en hållbar framtid. Vill du vara en del av vårt team och hjälpa till att upprätthålla glasets kretslopp?

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom din idrott tror vi att du har utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Varför PerformIQ?
Trygghet: När du väljer att arbeta med oss omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig säker med dina anställningsvillkor. Vi prioriterar din välmående.
Lagspirit: Vi ser oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga. Hos oss behandlas våra konsulter som lagkamrater.


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom din idrott tror vi att du har utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Varför PerformIQ? Trygghet: När du väljer att arbeta med oss omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig säker med dina anställningsvillkor. Vi prioriterar din välmående. Lagspirit: Vi ser oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga. Hos oss behandlas våra konsulter som lagkamrater.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlskoga
Industri & Anläggning
Företagslogga
Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga