Hoppa till innehåll
Epiroc logotyp

Servicetekniker, Zinkgruvan

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Job description:

Servicetekniker, underjord - Zinkgruvan

Vill du arbeta med gruvbranschens modernaste maskiner i en av Sveriges största underjordsgruvor? Trivs du i en familjär miljö med stark sammanhållning? Då har vi rätt utmaning för dig!

Uppdragsbeskrivning
Som servicetekniker på Epiroc kommer du att ha ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar service, felsökning, reparation och underhåll av våra gruvutrustningar. Du arbetar självständigt men har ett nära samarbete med kollegor inom teamet, där ni utför planerat underhåll men också akut service vid behov. Tillsammans strävar ni efter att upprätthålla höga krav på goda kundrelationer och framgångsrik service, allt med kundens bästa i fokus.

Är du den vi söker?
Vi söker dig med en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter. Gillar du att meka, skruva, lösa situationer och inte är rädd för att bli lite skitig, kan du vara helt rätt för oss! Erfarenhet av arbete med el, hydraulik och mekanik är en fördel. Bra kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt B-körkort, är krav för tjänsten.

Som en av våra ambassadörer i regionen och huvudkontakten mot våra kunder ser vi att du är driven, engagerad och motiveras av att att hålla en hög servicenivå. Du har en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer, drivs av utmaningar, ser möjligheter snarare än problem, och arbetar proaktivt i den mån det går. Du är ordningssam, med förmågan att ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta och kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor.

Vilka vi är och vad vi erbjuder
Epiroc Sweden AB är Epirocs svenska sälj- och serviceföretag, och vi ansvarar för marknadsföring och försäljning av våra produkter för gruv- och stenbrott samt levererar service och andra eftermarknadsprodukter till våra kunder i Sverige. Våra verkstäder finns över hela Sverige, från Göteborg i söder till Kiruna i norr. Läs mer på www.epiroc.com/sv-se/epiroc-sverige.

Med en stark satsning på medarbetarutveckling och en framgångsrik track record är Epiroc det perfekta valet för dig som söker en innovatit och branschledande företag. Oavsett om du är i början av din karriär eller letar efter en förändring, erbjuder Epiroc en stödjande och dynamisk arbetsmiljö som främjar tillväxt och framgång.

Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Placering och övrigt
Arbetet är lokaliserat underjord i Zinkgruvan och förlagt på skiftgång. Du kommer att rapportera till regionala servicechefen på orten.

Ansökan och kontakt
Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Skicka in CV och ett personligt brev där du belyser din relevanta erfarenhet och hur den passar in på den här rollen Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande, dock senast 18 dec 2023. Observera att vi av GDPR skäl inte kan hantera ansökningar som skickas via e-post.

För frågor om positionen, kontakta rekryterande chef, Mikael Zetterlund, Regional Servicechef Zinkgruvan, 073- 807 18 14, mikael.zetterlund@epiroc.com eller rekryteringsspecialist Sunna Sveinsdóttir, sunna.sveinsdottir@epiroc.com.
Epiroc logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Ockelbo
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Kiruna
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Kumla
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Örebro stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga