Byggmax - Platschef Askersund

Byggmax - Platschef Askersund

Till sommaren öppnar Byggmax upp i Askersund och vi söker nu dig som med ett inspirerat ledarskap och kundservice vill hjälpa människor att förverkliga sina byggdrömmar!

Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att ge människor råd och möjlighet att komma i mål med sina projekt. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel. Om du vill arbeta med ledarskap i en snabbrörlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur är det här jobbet för dig!

I rollen som platschef är du ytterst ansvarig för att:
  • Skapa förutsättningar för butiken kan leverera förstklassig service till våra kunder och själv bidra till detta
  • Motivera och utveckla dina medarbetare att lyckas med sina uppdrag, bland annat genom: rekrytering, introduktion och utvecklingsansvar
  • Arbeta med att sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris
  • Säkerställa en snygg, ren och lönsam anläggning
  • Sätta budget
  • Upprätta arbetsscheman och anpassa bemanning efter kundflöde och varuleveranser
Kvalifikationer
Byggmax platschefer har förmågan att peppa sina medarbetare att ge 100 %, skapa strålande affärer och mycket nöjda kunder. Därför ser vi att du har vana av att leda andra och hålla högt engagemang, samtidigt som du är säljinriktad, gärna med erfarenhet från detaljhandeln. Att driva en anläggning förutsätter ett pragmatiskt synsätt och god analytisk förmåga. Kanske har du chefsansvar redan i dag eller känner dig redo för det? Det viktigaste är dock att du brinner för att skapa hög kundnöjdhet, samt starkt engagemang och trivsel hos dina medarbetare.

Byggmax präglas av en stark företagskultur där respekt och trivsel på jobbet är viktiga ingredienser och där varje individ förväntas bidra. Alla medarbetare utför samtliga dagliga arbetsuppgifter, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. En arbetsdag kan, utöver att fördela arbetet och leda och coacha ditt team, innehålla virkesplock, prismärkning, inventering, uppackning, kassatjänst mm. Framförallt hjälper vi våra kunder att hitta vad de behöver för att förverkliga sina byggdrömmar.

Praktiskt om tjänsten:
Tillsvidare fulltid med provanställning
Fast plus rörlig lön
Helg- och kvällsjobb förekommer
1-2 resdagar i månaden
Anställningsstart: maj 2023
Butiksöppning: juni 2023

Kontakt och ansökan

Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se eller telefon, 070-370 01 45.

Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan. Intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan!
Mer info
Område Askersund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår filosofi - Bra byggvaror till låga priser

Byggmax idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Vi har över 150 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland. Varuhusen präglas av self-service, som kund lastar och plockar du själv byggmaterialet i vår drive-in. Som stöd och hjälp hittar du rikligt med information, instruktion och inspiration på vår hemsida. På varuhusen hittar du ett populärt basutbud av produkter för att bygga, renovera och inreda ditt hus eller din lägenhet. Vår e-handel kompletterar våra varuhus genom att erbjuda ett utökat sortiment med 1000-tals ytterligare byggvaror som du som kund smidigt kan beställa för hemkörning.